Merhaba,
Bu anakartı Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün hazırladığı MSI X99A Gaming incelemesinde, yüzeyselliğin de ötesinde tanıma fırsatı buldum. Buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum. Keşke kendilerine direk bu konuyu arz etme fırsatı bulabilseydik.
Anakart inceleme videosu burada:
Ben, Blade and Soul'da grafiklerin havada uçuştuğu anda bile 70 FPS'nin altına düşmemek kaydıyla, Twitch üzerinden kaliteli bir yayın yapabilmek, çektiğim videoları render edip yayımlayabilmek, yeni çıkabilecek teknolojilere, oyunlara uzun süre ayak uydurabilecek, MSI X99A Gaming anakart temelli evladiyelik performans bilgisayarı toplamayı düşünüyorum.
Tam bir liste değil ama benim temel olarak oluşturduğum örnek liste budur.
Not: Bütçe 13000 TL'yi geçmeyecek şekilde tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.
Bu anakartı Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün hazırladığı MSI X99A Gaming incelemesinde, yüzeyselliğin de ötesinde tanıma fırsatı buldum. Buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum. Keşke kendilerine direk bu konuyu arz etme fırsatı bulabilseydik.

Anakart inceleme videosu burada:
Ben, Blade and Soul'da grafiklerin havada uçuştuğu anda bile 70 FPS'nin altına düşmemek kaydıyla, Twitch üzerinden kaliteli bir yayın yapabilmek, çektiğim videoları render edip yayımlayabilmek, yeni çıkabilecek teknolojilere, oyunlara uzun süre ayak uydurabilecek, MSI X99A Gaming anakart temelli evladiyelik performans bilgisayarı toplamayı düşünüyorum.
Tam bir liste değil ama benim temel olarak oluşturduğum örnek liste budur.
- MSI X99A Godlike Gaming Anakartı
- Intel Core i7 5820K Soket 2011V3 6 Çekirdekli İşlemci
- MSI GTX 980 Ti Gaming 6G OC Edition Ekran kartı
- ASUS 24" VG248QE 1 MS 144 Hz Full HD 3D Gaming Monitör (1 MS 144 Hz'lik başka monitör de olabilir. 3D olması şart değil.)
Not: Bütçe 13000 TL'yi geçmeyecek şekilde tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: