Kalan zamanda 0'dan başlayarak sayısaldan 100-150 bin arası yapılabilir mi?

mstfnlx

Yoctopat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi 2026 YKS'ye 233 gün var. İki yıldır bazı sebeplerden dolayı ders çalışamadım. Bugün oturdum, Aktif Mat + Matematiğin İlacı kitaplarına başladım. Hem mat hem de fende sıfır durumdayım. Günde 12+ saat hedefim var ve şimdilik hedefim bir haftada 12 konuyu halletmek. Ardından AYT mat başlamayı düşünüyorum ve devamında AYT ile bağlantılı olan TYT fen konularını halledip, AYT'ye başlayıp arkasından bağlantılı olmayan TYT fen konularını halletmeyi düşünüyorum. Sizce hedeflediğim sıralamayı gerçekten kalan sürede yapabilir miyim?
OBP 75.

Başlıkta gördüğünüz gibi 2026 YKS'ye 233 gün var. İki yıldır bazı sebeplerden dolayı ders çalışamadım. Bugün oturdum, aktif mat + matematiğin ilacı kitaplarına başladım. Hem mat hem de fende sıfır durumdayım. Günde 12+ saat hedefim var ve şimdilik hedefim bir haftada 12 konuyu halletmek. Ardından AYT mat başlamayı düşünüyorum ve devamında AYT ile bağlantılı olan TYT fen konularını halledip, AYT'ye başlayıp arkasından bağlantılı olmayan TYT fen konularını halletmeyi düşünüyorum. Sizce hedeflediğim sıralamayı gerçekten kalan sürede yapabilir miyim?
OBP 75.

Evet yapılır hocam. Düzenli bir çalışma ile çok çok daha iyisini bile yaparsınız.

Başlıkta gördüğünüz gibi 2026 YKS'ye 233 gün var. İki yıldır bazı sebeplerden dolayı ders çalışamadım. Bugün oturdum, aktif mat + matematiğin ilacı kitaplarına başladım. Hem mat hem de fende sıfır durumdayım. Günde 12+ saat hedefim var ve şimdilik hedefim bir haftada 12 konuyu halletmek. Ardından AYT mat başlamayı düşünüyorum ve devamında AYT ile bağlantılı olan TYT fen konularını halledip, AYT'ye başlayıp arkasından bağlantılı olmayan TYT fen konularını halletmeyi düşünüyorum. Sizce hedeflediğim sıralamayı gerçekten kalan sürede yapabilir miyim?
OBP 75.

12 konu olarak bahsettiğiniz şey matematikteki ilk 12 konuysa 1 hafta gibi kısa bir sürede acele etmeyin. Tüm matematik bu konuların üstüne kurulu 30-40 gün boyunca her gün ilk 12 konuyu çalışarak halletmeniz tavsiyemdir. Ardından AYT Matematik, TYT-AYT geometri, Problemler paralel götürmeniz daha iyi olur.

Tamamen Sıfır değilseniz Aktif çözmenize gerek yok. Matematiğin İlacı ve Orta-Zor bir Soru Bankasından İlk 12 konu çalışması yetecektir.

Tamamen sıfırsanız Aktif ve Matematiğin İlacı yanına Orta-Zor bir Soru Bankası daha koyup bu 3 kitaptan 12 konuyu halletmelisiniz.

AYT Fizik içinde TYT Fizik'te İş, Güç ve Enerji konusuna kadar gelip AYT Fizik çalışmaya başlayabilirsiniz, geri kalan TYT Fizik konularını en sona bırakabilirsiniz.

AYT Kimya için TYT Kimya'yı tamamen bitirmeniz tavsiyemdir.

AYT Biyoloji için aynı şekilde tamamen TYT Biyoloji'yi bitirmeniz tavsiyemdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı