13000 TL MSI X99A Godlike Gaming Sistem Toplama

Z170 topla yazıktır kazıktır günahtır Dünyayı mı kurtaracaksın kardeşim ya :) Alt tarafı oyun Z170 fazlasıyla yeter artar sen bırak eli zengin etmeyi gel Z170 topla en iyisinden daha iyisi olan monitör seç ona yatırım yap.

Z170 topla yazıktır kazıktır günahtır Dünyayı mı kurtaracaksın kardeşim ya :) Alt tarafı oyun Z170 fazlasıyla yeter artar sen bırak eli zengin etmeyi gel Z170 topla en iyisinden daha iyisi olan monitör seç ona yatırım yap.
Alt tarafı oyun olmadığını belirtmiş. Üst seviye render, hem oynayıp hem yayın yapmak vb 1151'in lideri olan 6700K bu işlemleri bir yere kadar sorunsuzca yapabilir fakat bir yerden sonra sözü geçmez.

980Ti sisteme 24 inç monitör :cry:

980Ti sisteme bence en az 27' olması çok daha iyi olur. Çünkü GTX 970 sistemde bile 24'-27' kullanılıyor. 980Ti mükemmel bir ekran kartı ve bence büyük ekranda oyun oynamak çok daha eğlenceli olur.

Buyrun, 13 bin TL ye 27inç 144 Hz monitörlü bir sistem toplayın bizi de aydınlatın yazıktır 3 bin küsür vermeye ;) ona gelene kadar 24 inç lik monitör ile 980 ti sli kullanmak var

Bu kadar büyük bütçe var madem neden mükemmel kusursuz mönitör tercih edilmesin sonuçta o ekrana yıllarca bakılacak gözümüz ekranda yani göze değer ver biraz

Bu kadar büyük bütçe var madem neden mükemmel kusursuz mönitör tercih edilmesin sonuçta o ekrana yıllarca bakılacak gözümüz ekranda yani göze değer ver biraz

Aksine gözünü seviyorsan 27 inç gibi bir monitör e saatlerce dibinden bakmak sağlıksız olur ! Sen televizyonu 50-60 cm dibinden neden izlemiyorsun ?

Sende haklısın en güzeli ips panel 1440p 1ms uygundur 4K olunca daha iyi olmuyor panel önemli boyut 27" daha iyi olur ama senin kafana yatmıyor az uzaktan bak film izlemenin zevki ayrıdır büyük ekranda.

Buyur kardeşim. Bundan iyisini alamazsın bu bütçeye. Ekran 2k olsun istersen XL2730Z alabilirsin. 500TL daha pahalı. Çok güzel bir sistem olur inşallah. Hayırlı olsun.
Screenshot_2016-04-13-10-16-54.png

İleride bir tane daha 980ti alırsın diye yüksek tuttum Psu'yu. SLi yaparsın diye 5930K seçtim. 5960X ile arasında ahım şahım bir fark yok. Bence deymez 1000TL daha vermeye.

Arkadaşlar, bir monitör için kavga etmeye değmez. Ben GTX 980Ti gibi üst düzey bir ekran kartına 24 inç monitör kullanmanın para israfı olduğunu düşünerek yazdım. Eğer 980Ti sistem toplanacaksa HD monitör alınmaz diye bir şey yok, ama alınması pek mantıklı değil. Sonuçta kart 1440p ve üstü kullanım için yapıldı. Ama yanlış anlaşıldıysa özür dilerim.

1.000 mesaj. 14:34 13.4.2016

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı