Hocam kasa mesh değil, PSU zaten(Şöyle bir sistem topladım bu nasıl sence?
Gigabyte A520M H AM4 Soket Anakart
Gigabyte A520M H AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com AMD Ryzen 5 5600G
AMD Ryzen 5 5600G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com G.Skill Ripjaws V 8 GB 3600 MHz DDR4 Ram
G.Skill Ripjaws V 8 GB 3600 MHz DDR4 Ram F4-3600C18S-8GVK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Kingston NV2 SSD (500 GB)
Kingston NV2 SSD SNV2S/500G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Xigmatek Diamond 600W Bilgisayar Kasası
Xigmatek Diamond 600W Bilgisayar Kasası EN45235 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com ViewSonic VX3211-mh Monitör
ViewSonic VX3211-mh Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam kasa mesh değil, PSU zaten(),SSD'de DRAM bulunmuyor. Monitör hakkında bir şey diyemicem çünkü çok hakim değilim monitörlere.
SSD olarak bu bakılabilir. Aradaki fark az olduğu için 1TB koymuştum ama ihtiyaç yok ise 500GB alınabilir.Peki hocam PSU dahil mesh kasa önerin var mı? Ayrıca 500GB DRAM bulunan bir SSD önerisine de açığım tabii ki
SSD olarak bu bakılabilir. Aradaki fark az olduğu için 1TB koymuştum ama ihtiyaç yok ise 500GB alınabilir.
PSU dahil kasalar bir tık tuzlu geldi bana ayrı ayrı yukarıdaki attığım gibi alsanız daha iyi olur.Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.319,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam SSD'yi ve kasayı sizin dediğiniz gibi ayarladım. Son olarak PSU konusunda 650W fazla gibi geldi. 500W yapmak istersek hangi modeli önerirsin?