13000 TL'ye 58" ve üstü 4K televizyon tavsiyesi

Bütçeyi biraz aşarsanız kesinlikle TCL 55C725 Almanızı öneririm. 58 İnç değil ama çok kaliteli bir cihazdır kendisi. Bende geçen aylar da aldım ve çok memnunum.
 

11 yıllık LG televizyondan bende bu televizyona geçtim, öneririm. 55 inç, 4K, QLED değil ama paneli, renkleri ve canlılığı QLED modellerinden daha iyi.
 
@quarest O kadar para verip LED TV Almak iyi olmaz. O fiyat bandın da Android TV Olan QLED TV'ler de var. Ben hem LED TV'yi, hem de QLED TV'yi test etmiş biri olarak söylüyorum: Gerçekten QLED TV Çok iyi. LED TV'ler de düz bir aydınlatma var. Renkler gerçekçi görünmüyor. Akşam olduğunda siyah renkler falan çok kötü görünüyor. Fakat QLED TV'de bu durum söz konusu değil. Her pikseller ayrı ayrı aydınlatılıyor. Siyah renklerde de pikseller aydınlatmayı bıraktığı için siyah renkler tam siyah olarak gözüküyor. Görüntü kalitesi QLED Modellerinden daha iyi olamaz. Birde sizin önerdiğiniz cihaz da Android TV Değil hocam. Android TV Olması daha iyi olurdu.
 
@quarest o kadar para verip LED TV almak iyi olmaz. O fiyat bandın da Android TV olan QLED TV'ler de var. Ben hem LED TV'yi, hem de QLED TV'yi test etmiş biri olarak söylüyorum: Gerçekten QLED TV çok iyi. LED TV'ler de düz bir aydınlatma var. Renkler gerçekçi görünmüyor. Akşam olduğunda siyah renkler falan çok kötü görünüyor. Fakat QLED TV'de bu durum söz konusu değil. Her pikseller ayrı ayrı aydınlatılıyor. Siyah renklerde de pikseller aydınlatmayı bıraktığı için siyah renkler tam siyah olarak gözüküyor. Görüntü kalitesi QLED modellerinden daha iyi olamaz. Bir de sizin önerdiğiniz cihaz da Android TV değil hocam. Android TV olması daha iyi olurdu.

Benim test ettiğim QLED TVlere göre daha canlıydı, ayrıca yazılımı Android'den daha hızlı tek eksisi Google Play tarzı Android uygulamaları yok, tercih meselesi.
 
Benim test ettiğim QLED TVlere göre daha canlıydı, ayrıca yazılımı Android'den daha hızlı tek eksisi Google Play tarzı Android uygulamaları yok, tercih meselesi.
Daha hızlı olabilir ama birkaç yıla mağazaya yeni uygulamalar eklenmeyeceği için Android TV'lere göre çok daha zengin içerikli bir mağazası yok. Dediğim gibi test ettiğim modellere göre QLED TV'yi daha başarılı buldum. Philips gibi markalarla kıyaslamıştım ben hocam.
 
Fena model değiller. Fakat o fiyat bandında daha iyi televizyonlar var. Vestel yerine daha iyi markalar bakabilirsiniz. Birde LED TV Almak istiyorsunuz sanırım. Dediğim gibi işlemcisi iyi, hızlı ve Android TV Bulabilirseniz alın derim.
 

Geri
Yukarı