13000 TL'ye Monitör Dahil Sistem Toplama

A_arda

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Yeni bir sistem toplıcam. 13 bin TL bütçem var. Ben üç beş bir şeyler toplamaya çalıştım. Kasa aşağıda. Şunu eklesen ya da çıkarsan dediğiniz şeyler varsa lütfen söyleyi.n
Ekran Alıntısı.JPG
 
32 GB bellek ne yapmayı düşünüyorsunuz. 32 GB 2400 Mhz yerine 8GB 3000 küsür Mhz bilgisayarı tercih ederim. Gerçi Mhz değerleri oyun için çok önemli değil. 8 GB bellek ile çalışmayan oyun yok diye biliyorum. Sıkıntı çekerseniz ileride bellek takviyesi yapabilirsiniz. Belleğe vereceğiniz fazladan 600 TL parayı vererek Asus rog swift gibi 2k oyun monitörü alabilirsiniz. Yoksa 980 Ti almanın da pek bir anlamı yok bence. Anakartın bütün özelliklerini kullanacaksanız o parayı vermeye değer. Ama parçaları takıp sadece oyun oynamak ise amacınız değmez.
 
Ayıptır sorması hayalimi gerçek mi? 13000 pek gerçek gibi gelmedi boşuna milleti yormayın gerçek ise ne amaçlı kullanacaksınız 13000 oyun oynamak için biraz saçma çünki?
 
Gerçekçi bir sistem gibi görünmüyor, ciddi bir sistem toplamak istiyorsanız videodaki rehberden yararlanabilirsiniz veya aylık sistem tavsiyelerine bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı