Merhaba arkadaşlar, Boss bilişimde bulunan ThrustMaster T Flight Hotas X adlı ürünü satın almak istiyorum. Ürün 2 yerde bulunuyor. Amazonda 2500 TL civarlarında, Boss Bilişim'de 600 civarlarında. Boss Bilişim güvenilir midir? Deneyimlerinizi bekliyorum.
Boss Bilgisayar şikayet, iletişim, Boss Bilgisayar yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Boss Bilgisayar için yazılan tüm şikayet v...
Zotac RTX 3060 Ti Twin Edge OC LHR ZT-A30610H-10MLHR 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Merhaba arkadaşlar, Boss bilişimde bulunan ThrustMaster T Flight Hotas X adlı ürünü satın almak istiyorum. Ürün 2 yerde bulunuyor. Amazonda 2500 TL civarlarında, Boss Bilişim'de 600 civarlarında. Boss Bilişim güvenilir midir? Deneyimlerinizi bekliyorum.
Boss Bilgisayar şikayet, iletişim, Boss Bilgisayar yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Boss Bilgisayar için yazılan tüm şikayet v...
Kesinlikle hocam ve zaten uyguna alsanız da bir çok kişinin ürünleri aylardır ulaşmamış.
Hiç kimseyi ekmeğinden etmek veya kazancını baltalamak istemiyorum. Yanlış anlamaşılmak istemem ama ortada böyle müşteriyi mağdur eden bir durum var ise bunu açıkça söylemek insanlık ve vatandaşlık görevimizdir.
Yardımınız için sağ olun. Aslında ben geçen hafta İncehesap'tan Gaming gecesinde 3060 Ti + anakart olan ürünü almıştım ama kendi tarafimdaki banka sıkıntısı yüzünden siparişim iptali gerçekleşti şu anki fiyatları da bana mantıksız geldiğinden bir de buraya danisayim dedim. Tekrardan gaming gecesini beklemek mantıklı mı dir yoksa palit 3060 ti almak mı mantıklı mıdır?
Yardımınız için sağ olun. Aslında ben geçen hafta İncehesap'tan Gaming gecesinde 3060 Ti + anakart olan ürünü almıştım ama kendi tarafimdaki banka sıkıntısı yüzünden siparişim iptali gerçekleşti şu anki fiyatları da bana mantıksız geldiğinden bir de buraya danisayim dedim. Tekrardan Gaming gecesini beklemek mantıklı mıdir yoksa Palit 3060 Ti almak mı mantıklı mıdır?