Arkadaş var yayıncı. 13.000TL gibi bir bütçe ile bilgisayar toplayacak. Monitör dahil. Toplayabilir misiniz?
Deluxe 5A-RTX3070 | Game GarajArkadaş var yayıncı. 13.000TL gibi bir bütçe ile bilgisayar toplayacak. Monitör dahil. Toplayabilir misiniz?
3600 işlemci ile 3060Tİ 1080p de darboğaz yaparken 3070 nasıl performans versin.Deluxe 5A-RTX3070 | Game Garaj
Sadece SSD değiştirilecek o kadar gayet iyi sistem
Monitör:AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Başka önerisi olan yok mu?
Bilmiyorum. Arkadaş ağır oyunlar da oynar hafif oyunlar da oynar diye düşünüyorum.Hangi oyunlar oynanacak ve yayın kalitesi çok üst düzey olacaksa ona göre bir sistem önerelim ağır oyunlar oynayacaksa daha yüksek bir işlemcili bilgisayar ve monitör önerebilirim.
2K 144Hz MonitörBilmiyorum. Arkadaş ağır oyunlar da oynar hafif oyunlar da oynar diye düşünüyorum.
3k monitöre ayırsın, Alienware alsın 10k lık sistem toplasınArkadaş var yayıncı. 13.000TL gibi bir bütçe ile bilgisayar toplayacak. Monitör dahil. Toplayabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.