Video izleyip yaparsınız zor bir şey değil. Hatta canlı yayın açın YouTube üzerinden Sosyal'den de konu açıp link verin üyeler yardımcı olur size. Ama dikkatli olmanız lazım. Yapamazsanız yetkili bir servis yapar o işi. Hangi şehirdesiniz?
Not: İtopya aşırı pahalı. Ayrı ayrı alırsanız daha iyi bir sistem toplarsınız. Bence ayrı ayrı alın halledersiniz o işi. Hangi site olursa olsun tek site daha pahalı oluyor.
güvenemiyorum da sokaktaki pc'ciye ya hepsiburada'da yaparlar mı ki?
biliyorum çok sinir bozucuyum ama napayım bu sistem nasıl? Eki Görüntüle 524664Eki Görüntüle 524665
Valla beğendim. Umarım beni hayal kırıklığına uğratmazsın kral. Sadece monitörü değiştireceğim. Vatan'da varsa hepsi bunların fiyatı da uygunsa bir bakacağım. Teşekkür ederim tekrardan yardımınız için. Bir bakıyorum.
Cooler Master MWE 750W 80+ 2xEPS, Aktif PFC, 120mm Fanlı PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kingston SSD çok iyidir içiniz rahat olsun. Önceden gidin sorun yapıyor musunuz diye yaparız derlerse sonra sipariş edin. Önceden vermeyin. Bence yaparlar. Hiç denemedim. Kendim yapıyorum montajlarımı.
Arkadaş RX 580'li bi sistem toplamış @Fe4rlessBurak Dostum İtopya'nın montaj hizmeti var diye İtopya tercih etmek istiyorsun da şöyle bir şey var İnce Hesap'dan 13.000 TL değerinde bir sistem topladın diyelim aynı sistemi İtopya'dan 13.500 hatta 14.000'e kadar toplarsın yani sen 60-70 TL'den kısıcam derken neredeyse 1000 TL'ni çöpe atıyorsun.
Arkadaş RX 580'li bi sistem toplamış @Fe4rlessBurak Dostum İtopya'nın montaj hizmeti var diye İtopya tercih etmek istiyorsun da şöyle bir şey var İnce Hesap'dan 13.000 TL değerinde bir sistem topladın diyelim aynı sistemi İtopya'dan 13.500 hatta 14.000'e kadar toplarsın yani sen 60-70 TL'den kısıcam derken neredeyse 1000 TL'ni çöpe atıyorsun.
Bu bütçeye neden öyle öneride bulunur bir insan anlayamıyorum. İşten anlamayan insanlar gelip öneri yapıyor. Attığım gibi bir sistem toplanırken gidip R5 1600 AF + RX 580 öneren gerçekten bazı şeylerin farkında değil demektir. Bu arada diğer söylediklerinize katılıyorum.
@Fe4rlessBurak RAM konusunda rahat olun aynısını kullanıyorum yüksek performansa sahip piyasanın en kaliteli RAM'lerindendir. İçiniz rahat olsun. Dediğim gibi montajı kime yaptıracağınızı belirledikten sonra sipariş ederseniz iyi olur. Attığım sistemin testleri de aşağıda.