13000TL PC toplama

AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz 6/12 Çekirdek İşlemci
MSI B450 GAMING PLUS MAX Anakart
GSKILL 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz bellek
MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO Ekran kartı
PHANTEKS P360X TEMPERED GLASS Siyah Kasa
FSP Hydro 700W 80+ BRONZE Güç kaynağı
SAMSUNG PM981A 512GB M.2 3500-2900MB/s SSD
VIEWSONIC VX2458-C-MHD 24" 144Hz 1ms Curved LCD Ekran
10.100 TL

Video izleyip yaparsınız zor bir şey değil. Hatta canlı yayın açın YouTube üzerinden Sosyal'den de konu açıp link verin üyeler yardımcı olur size. Ama dikkatli olmanız lazım. Yapamazsanız yetkili bir servis yapar o işi. Hangi şehirdesiniz?

Not: İtopya aşırı pahalı. Ayrı ayrı alırsanız daha iyi bir sistem toplarsınız. Bence ayrı ayrı alın halledersiniz o işi. Hangi site olursa olsun tek site daha pahalı oluyor.

Güvenemiyorum da sokaktaki PC'ciye ya da Hepsiburada'da yaparlar mı ki?
Biliyorum çok sinir bozuyorum ama ne yapayım bu sistem nasıl?

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenemiyorum da, sokaktaki PC'ciye ya da Hepsiburada'da yaparlar mı ki?

Hepsiburada yapmaz. Vatan Bilgisayar yetkili servisiyle konuşun belki yaparlar.

AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz 6/12 çekirdek işlemci.
MSI B450 GAMING Plus Max anakart.
G.Skill 16 GB (2 adet 8 GB) 3200MHz bellek.
MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio ekran kartı.
Phanteks P360X tempered glass siyah kasa.
FSP Hydro 700W 80+ Bronze güç kaynağı.
Samsung PM981A 512 GB M.2 3500-2900MB/s SSD.
ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms curved LCD ekran.
10.100 TL.

Benim topladığım daha iyi gibi geldi.

Valla beğendim. Umarım beni hayal kırıklığına uğratmazsın kral. :) Sadece monitörü değiştireceğim. Vatan'da varsa hepsi bunların fiyatı da uygunsa bir bakacağım. Teşekkür ederim tekrardan yardımınız için. Bir bakıyorum.

Her şey iyi de Kingston SSD kötü değil mi? Bir de hepsi Vatan'da varsa iyi. Bir de RAM kötü gibi geldi.
Ya.

Ya da parçaları alıp sonra Vatan'a gitsem olur değil mi?

Her şey iyi de Kingston SSD kötü değil mi? Bir de hepsi Vatan'da varsa iyi. Bir de RAM kötü gibi geldi.

Ya da parçaları alıp sonra Vatan'a gitsem olur değil mi?

Kingston SSD çok iyidir içiniz rahat olsun. Önceden gidin sorun yapıyor musunuz diye yaparız derlerse sonra sipariş edin. Önceden vermeyin. Bence yaparlar. Hiç denemedim. Kendim yapıyorum montajlarımı.

Ben ustaları çağırayım önden önden @fryzen @Caner Uncu .

AMD işlemci alırım diyorsanız ben de öneri yaparım Intel işlemcilerden pek anlamıyorum.

Şaka mı yapıyorsunuz? 13.000TL bütçeye R5 1600 AF nedir?
Arkadaş RX 580'li bi sistem toplamış 🤣
@Fe4rlessBurak Dostum İtopya'nın montaj hizmeti var diye İtopya tercih etmek istiyorsun da şöyle bir şey var İnce Hesap'dan 13.000 TL değerinde bir sistem topladın diyelim aynı sistemi İtopya'dan 13.500 hatta 14.000'e kadar toplarsın yani sen 60-70 TL'den kısıcam derken neredeyse 1000 TL'ni çöpe atıyorsun.

Son düzenleme:
Arkadaş RX 580'li bi sistem toplamış 🤣
@Fe4rlessBurak Dostum İtopya'nın montaj hizmeti var diye İtopya tercih etmek istiyorsun da şöyle bir şey var İnce Hesap'dan 13.000 TL değerinde bir sistem topladın diyelim aynı sistemi İtopya'dan 13.500 hatta 14.000'e kadar toplarsın yani sen 60-70 TL'den kısıcam derken neredeyse 1000 TL'ni çöpe atıyorsun.
Bu bütçeye neden öyle öneride bulunur bir insan anlayamıyorum. İşten anlamayan insanlar gelip öneri yapıyor. Attığım gibi bir sistem toplanırken gidip R5 1600 AF + RX 580 öneren gerçekten bazı şeylerin farkında değil demektir. Bu arada diğer söylediklerinize katılıyorum.

@Fe4rlessBurak RAM konusunda rahat olun aynısını kullanıyorum yüksek performansa sahip piyasanın en kaliteli RAM'lerindendir. İçiniz rahat olsun. Dediğim gibi montajı kime yaptıracağınızı belirledikten sonra sipariş ederseniz iyi olur. Attığım sistemin testleri de aşağıda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı