13000TL PC toplama

Gerçekten ne kadar teşekkür etsem az. Bir de en ucuzlarını seçmişsin teşekkür ederim gerçekten. Ekran kartı 9 Nisan’da diğer parçalar 3 Nisan'da geliyor. Kendim yapmaktan vazgeçtim tam olarak bir mahalle bilgisayarcısı değil ama çok da bilgiliye de benzemiyor bilmiyorum. Eski PC’me format atmıştı eskiden bilmiyordum atmayı. Bilmiyorum deneyeceğim artık teşekkür ederim.
@Fe4rlessBurak anakart sipariş ettiğiniz firma ile iletişime geçip BIOS Update yapmalarını isterseniz daha iyi olur.

İşletim sistemi kurmada da korkuyorum ama pek sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. BIOS Update nasıl yapılıyordu unuttum.

Wraith prism işlemcinin içinde değil mi?

Son düzenleme:
Anakartı aldığınız firma ile iletişime geçip onlardan isteyin BIOS Update yapılmasını. Wraith Prism işlemcinin içinde evet.

Anakartı aldığınız firma ile iletişime geçip onlardan isteyin BIOS Update yapılmasını. Wraith prism işlemcinin içinde evet.

Ben kurma sırasında oluyor diye hatırlıyorum.

Anakartı aldığınız firma ile iletişime geçip onlardan isteyin BIOS Update yapılmasını. Wraith prism işlemcinin içinde evet.

MSI'ın sitesinden indiremiyor muyum BIOS Update. Ben öyle hatırlıyorum ya da kurulum başında.
Edit:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle olur mu?

Son düzenleme:
Hayır şunun için söyledim eğer anakartın içindeki BIOS işlemcinizle uyumsuzsa siz güncelleyemezsiniz. Onlar önceden güncellesin ki öyle bir olay olmasın diye söyledim. Ama çok risk değil muhtemelen uyumlu sürümle gelecektir.

Edit: @Fe4rlessBurak BIOS sürümünüz uyumlu gelecektir uğraşmanıza gerek yok.

Son düzenleme:

Tamamdır malum virüs var umarım açıktır bilgisayarcı.

işte sorun burada. hep gaza gelioz. bende ryzen 2600,sapphire rx590 pc var canavar gibi oynuom her oyunu. ama kaşıntıdan gittim rtx2070super aldım. belkide pcye darboğaz yapacak ama tutamıoz kendimizi

Attığım kasa camlı olduğu için içeriye RGB şerit çekerseniz gece epilepsi krizi geçirirsiniz. Attığınız kasa sadece attığım kasanın farklı ışıklı olanı. Onu da alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…