13000TL PC toplama

Bilgisayarcıya sorun yaparım derse başında bekleyin ona yaptırın. Ama yetkili bilgili bir bilgisayarcı olsun. Şu mahalle bilgisayarıcısı dediğimiz tiplerden sakın. Soğutucu zaten Wraith prism RGB aydınlatmalı ve AMD'nin çok iyi bir soğutucusudur. İçiniz rahat olsun. Ek olarak soğutucuya para vermeyin. Bilgisayarcı size güvenilir gelirse adamdan elektrik alırsanız çakal birine benzemiyorsa ona yaptırın. Baktınız adama ısınamadınız, beni arayın ben de yardımcı olurum. Steam hesabıma istek atın oradan numaramı atarım ihtiyaç olursa. WhatsApp görüntülü açarsanız oradan da yardımcı olurum. Her türlü desteği sağlarım merak etmeyin. Kolay gelsin.

Not: Steam imzamda.

Edit: Kargoları memur başındayken açın hasarlı çıkarsa tutanak tutturup iade edin. Kabul etmek zorundalar. Hasar tespit tutanağı olmazsa zor iade alınır.

Gerçekten ne kadar teşekkür etsem az. Bir de en ucuzlarını seçmişsin teşekkür ederim gerçekten. Ekran kartı 9 Nisan’da diğer parçalar 3 Nisan'da geliyor. Kendim yapmaktan vazgeçtim tam olarak bir mahalle bilgisayarcısı değil ama çok da bilgiliye de benzemiyor bilmiyorum. Eski PC’me format atmıştı eskiden bilmiyordum atmayı. Bilmiyorum deneyeceğim artık teşekkür ederim.
@Fe4rlessBurak anakart sipariş ettiğiniz firma ile iletişime geçip BIOS Update yapmalarını isterseniz daha iyi olur.

İşletim sistemi kurmada da korkuyorum ama pek sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. BIOS Update nasıl yapılıyordu unuttum.
Bilgisayarcıya sorun yaparım derse başında bekleyin ona yaptırın. Ama yetkili bilgili bir bilgisayarcı olsun. Şu mahalle bilgisayarıcısı dediğimiz tiplerden sakın. Soğutucu zaten Wraith prism RGB aydınlatmalı ve AMD'nin çok iyi bir soğutucusudur. İçiniz rahat olsun. Ek olarak soğutucuya para vermeyin. Bilgisayarcı size güvenilir gelirse adamdan elektrik alırsanız çakal birine benzemiyorsa ona yaptırın. Baktınız adama ısınamadınız, beni arayın ben de yardımcı olurum. Steam hesabıma istek atın oradan numaramı atarım ihtiyaç olursa. WhatsApp görüntülü açarsanız oradan da yardımcı olurum. Her türlü desteği sağlarım merak etmeyin. Kolay gelsin.

Not: Steam imzamda.

Edit: Kargoları memur başındayken açın hasarlı çıkarsa tutanak tutturup iade edin. Kabul etmek zorundalar. Hasar tespit tutanağı olmazsa zor iade alınır.

Wraith prism işlemcinin içinde değil mi?

Son düzenleme:
Gerçekten ne kadar teşekkür etsem az. Bir de en ucuzlarını seçmişsin teşekkür ederim gerçekten. Ekran kartı 9 Nisan’da diğer parçalar 3 Nisan'da geliyor. Kendim yapmaktan vazgeçtim tam olarak bir mahalle bilgisayarcısı değil ama çok da bilgiliye de benzemiyor bilmiyorum. Eski PC’me format atmıştı eskiden bilmiyordum atmayı. Bilmiyorum deneyeceğim artık teşekkür ederim.

İşletim sistemi kurmada da korkuyorum ama pek sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. BIOS Update nasıl yapılıyordu unuttum.

Wraith prism işlemcinin içinde değil mi?
Anakartı aldığınız firma ile iletişime geçip onlardan isteyin BIOS Update yapılmasını. Wraith Prism işlemcinin içinde evet.

Anakartı aldığınız firma ile iletişime geçip onlardan isteyin BIOS Update yapılmasını. Wraith prism işlemcinin içinde evet.

Ben kurma sırasında oluyor diye hatırlıyorum.

Anakartı aldığınız firma ile iletişime geçip onlardan isteyin BIOS Update yapılmasını. Wraith prism işlemcinin içinde evet.

MSI'ın sitesinden indiremiyor muyum BIOS Update. Ben öyle hatırlıyorum ya da kurulum başında.
Edit:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle olur mu?

Son düzenleme:
Ben kurma sırasında oluyor diye hatırlıyorum.

MSI'ın sitesinden indiremiyor muyum BIOS Update. Ben öyle hatırlıyorum ya da kurulum başında.
Edit:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle olur mu?

Hayır şunun için söyledim eğer anakartın içindeki BIOS işlemcinizle uyumsuzsa siz güncelleyemezsiniz. Onlar önceden güncellesin ki öyle bir olay olmasın diye söyledim. Ama çok risk değil muhtemelen uyumlu sürümle gelecektir.

Edit: @Fe4rlessBurak BIOS sürümünüz uyumlu gelecektir uğraşmanıza gerek yok.

Son düzenleme:
Hayır şunun için söyledim eğer anakartın içindeki BIOS işlemcinizle uyumsuzsa siz güncelleyemezsiniz. Onlar önceden güncellesin ki öyle bir olay olmasın diye söyledim. Ama çok risk değil muhtemelen uyumlu sürümle gelecektir.

Edit: @Fe4rlessBurak BIOS sürümünüz uyumlu gelecektir uğraşmanıza gerek yok.

Tamamdır malum virüs var umarım açıktır bilgisayarcı.

Hocam 2016 da doların 3 olduğu zamanlar gaza geldim imzadaki sistemi topladım fakat sonradan cidden pişman olmuştum. Sistem çok güzeldi her oyunu ultra ayarlarda oynuyordum falan ama bu kadar para dökmeye gerek yokmuş. O zaman tam 9.000 TL verdim. Halbuki 3.500 TL'lik sistem (o zamanın parasıyla) beni uzun süre idare ederdi hem de kenara param kalırdı. Size tavsiyem gaza gelmeyin ve mantıklı düşünün.
işte sorun burada. hep gaza gelioz. bende ryzen 2600,sapphire rx590 pc var canavar gibi oynuom her oyunu. ama kaşıntıdan gittim rtx2070super aldım. belkide pcye darboğaz yapacak ama tutamıoz kendimizi

Tamamdır. Ayrıca bir şey daha soracağım ben RGB hastasıyım da bu linkini attığınız kasa RGB değil değil mi?
MSI MAG vampırıc 010 temperli cam 1X'a-RGB fan ATX Gaming bilgisayar kasası.
https://www.hepsiburada.com/msi-mag-vampiric-010-temperli-cam-1x-a-rgb-fan-atx-gaming-bilgisayar-kasasi-p-HBV00000IK0EL?magaza=Elmacık bu daha iyi bence :D.
Attığım kasa camlı olduğu için içeriye RGB şerit çekerseniz gece epilepsi krizi geçirirsiniz. Attığınız kasa sadece attığım kasanın farklı ışıklı olanı. Onu da alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı