Mrjoeblack
Hectopat
Hayır, monitör hariç onu ayrıca tercih edeceğim.Monitör de dahil mi?
AMD Ryzen 7 3700X 3.6/4.4GHz AM4 İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 7 3700X 3.6/4.4GHz AM4 İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
MSI Mpg B550 Gaming Plus AM4 DDR4 Bellek 4400(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 RGB ATX, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI Mpg B550 Gaming Plus AM4 DDR4 Bellek 4400(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 RGB ATX, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
G.Skill Ripjawsv 16 GB (2x8 GB) 3200MHz DDR4 Ram Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
G Skill Gskıll Ripjawsv Siyah 16gb (2x8gb) 3200mhz Ddr4 Soğutuculu Cl16 Pc Ram F4-3200c16d-16gvkb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
GIGABYTE GeForce RTX 2080 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce RTX 2080 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N208SWF3OC-8GD ITOPYA'da.www.itopya.com
Phanteks Eclipse P400A Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Mesh Ön Panel, Temperli Cam Yan Paneller, Mid Tower ATXwww.qp.com.tr
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Kingston A2000 SA2000M8/500G 500 GB PCIe 3.0 x4 M.2 NVMe SSD Fiyatı - Trendyol
Kingston A2000 500gb 2200/2000mb/s Nvme M.2 2280 Pcıe Ssd (Sa2000m8/500g) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fiyat:13.415, 38 TL.
Ancak işlemciyi 3600X'e düşürüp sıvı soğutma da alabilirsiniz.
Amd Am4 Ryzen 5 3600x 3.8ghz 35mb 6çekirdekli Tray Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Amd Am4 Ryzen 5 3600x 3.8ghz 35mb 6çekirdekli Tray arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB) | Teknobiyotik
SilverStone HakkındaDünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan Silverstone yeni Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...www.teknobiyotik.com
Bunlar ile değiştirirseniz aşağı yukarı aynı fiyatlara geliyor 50-60 TL yükseği. Benim önerim 3700X, stok soğutması O.C yapmaz iseniz yeter ve daha sonradan sıvı soğutma takabilirsiniz.
Hocam attığım bütün parçalar kaliteli. Teknoloji şans işidir. Bir sorun olmaz diye düşünüyorum.Peki bu sistemi topladığım vakit başıma gelebilecek sorunlar veya hiçbir sorun gelmemesi tamamiyle şans diyebilir miyiz
Hocam attığım bütün parçalar kaliteli. Teknoloji şans işidir. Bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Sistemi tek bir yerden alırsan çok daha fazla paralar ödersin. Benim önerim biliyorsan kendin montajlaman. Ancak daha önce hiç yapmadıysan bir bilgisayarcıda yaptırman sağlıklı olur.Yani bana da öyle geliyor, sorun yaşayanların bir çoğunun kalitesiz bileşenler kullandığını fark ettim. Peki bu bileşenleri tek bir yerden alıp sistemi onlara mı montajlatayım yoksa kendim mi montaj yapayım ?
Sinerji, Teknobiyotik gibi siteler öbürlerine nazaran daha ucuz ama tek tek almaya göre yine de pahalıya gelir. Bilginiz ve biraz da beceriniz varsa tek tek alıp kendiniz montajlamanızı tavsiye ederim.Yani bana da öyle geliyor, sorun yaşayanların bir çoğunun kalitesiz bileşenler kullandığını fark ettim. Peki bu bileşenleri tek bir yerden alıp sistemi onlara mı montajlatayım yoksa kendim mi montaj yapayım ?
Sanırım bileşenleri montajsız almakta olası bir "iade ürün" kullanma durumunu engellerSistemi tek bir yerden alırsan çok daha fazla paralar ödersin. Benim önerim biliyorsan kendin montajlaman. Ancak daha önce hiç yapmadıysan bir bilgisayarcıda yaptırman sağlıklı olur.
Video izler izler yaparım sanıyorum. Termal macun vb yenileyebiliyorum.Sinerji, Teknobiyotik gibi siteler öbürlerine nazaran daha ucuz ama tek tek almaya göre yine de pahalıya gelir. Bilginiz ve biraz da beceriniz varsa tek tek alıp kendiniz montajlamanızı tavsiye ederim.