1300X ve RTX 3060 Darboğaz

Elimde 1300X RTX 3060 alsam belli bir süre beni idare eder mi?

Ben i3-4130 ile GTX 1060 6 GB denemiştim. Şöyle oluyor Single Player oyunlarda çok büyük bir sıkıntı yaşamadım. Ama Online oyunda mesela 64 kişilik Battlefield 4 oyunu oynadığımda sistem çok darboğaza girdi. FPS 40'a iniyordu.

Yani Single Player oyunlarda sıkıntı çok yaşamazsın ama böyle ağır Online oyunlarda sıkıtı yaşarsın muhtemelen. DotA, LoL, CS:GO, Valorant gibi fazla ağır olmayan oyunlarda da çok fazla sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum fakat darboğaz olur tabii ki.

Televizyonamı bağlı bilgisayar.

Bilgisayara
Ben i3-4130 ile GTX 1060 6 GB denemiştim. Şöyle oluyor Single Player oyunlarda çok büyük bir sıkıntı yaşamadım. Ama Online oyunda mesela 64 kişilik Battlefield 4 oyunu oynadığımda sistem çok darboğaza girdi. FPS 40'a iniyordu.

Yani Single Player oyunlarda sıkıntı çok yaşamazsın ama böyle ağır Online oyunlarda sıkıtı yaşarsın muhtemelen. DotA, LoL, CS:GO, Valorant gibi fazla ağır olmayan oyunlarda da çok fazla sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum fakat darboğaz olur tabii ki.

Mesela valaoda FPS 144'e sabitlesem darboğaz olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı