Sıkıntı olmaz motorun çekişi düşer sadece.Selamlar arkadaşlar, 130 kiloyum ve 16 yaş ehliyeti alacağım motor da Suzuki GSX-R125. Kilom ehliyette sıkıntı yaratır mı? Sağlık raporunu da aldım.
Sıkıntı olmaz motorun çekişi düşer sadece.Selamlar arkadaşlar, 130 kiloyum ve 16 yaş ehliyeti alacağım motor da Suzuki GSX-R125. Kilom ehliyette sıkıntı yaratır mı? Sağlık raporunu da aldım.
Fiziğin yağdan mı oluşuyor yoksa kastan mı onu bilmemiz lazım asıl.
Ne alaka hocam yaşanmışlık var ki yazıyoruz.Bilip bilmeden yazmayın :dForumda gördüğüm en işe yaramaz yorum hocam tebrik ederim sizi motosiklet çok fazla yağı var bana binemez deyip üstünden mi atacak arkadaşı veya kas olsa aynı şekilde boyu gayet yeterli sadece motor çekişi düşer nispeten güçsüz motorlar zaten 125 CC'ler.
Bence sizden çok biliyorum hocam 1.81 130 kilo biri motosiklete her şekilde binebilir.:dNe alaka hocam yaşanmışlık var ki yazıyoruz.Bilip bilmeden yazmayın :d
Bilmiyorsunuz demek ki :dBence sizden çok biliyorum hocam 1.81 130 kilo biri motosiklete her şekilde binebilir.:d
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.