130TL mouse önerisi

Bütçe
130
Tarzını sevmiyorsanız yanından deliksiz kapak çıkıyor. Bu sadece görünüm bir artısı yok. Ben bu bütçede bu fareyi sensörü, Dpi'ı ve malzeme kalitesi yüzünden öneriyorum.
Deliksiz kapak çıkmıyor. Ayrıca artısı var. Delikli fareler elin daha az terlemesini sağlıyor. Ve mouse'un daha hafif olmasını sağlıyor. Sensörü en iyi mouse bu bütçede. Ben de Sharkoon, Kusan veya Gamenote öneriyorum.

Deliksiz kapak çıkmıyor. Ayrıca artısı var. Delikli fareler elin daha az terlemesini sağlıyor. Ve farenin daha hafif olmasını sağlıyor. Sensörü en iyi mouse bu bütçede. Ben de Sharkoon, kusan veya Gamenote öneriyorum.

Ağır mouse daha hoşuma gidiyor.

Geçen hafta 1 tanesi 130lira civarındaydı yine indirime girerse hangisini tercih etmeliyim.

Ağır mouse daha hoşuma gidiyor.

Geçen hafta 1 tanesi 130lira civarındaydı yine indirime girerse hangisini tercih etmeliyim.

İkisi de parasını hak etmeyen ürünlerdir.

Onlar ile aynı sensörü taşıyon Sharkoon Light2-100 Kablolu RGB Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri bu ürünü alırım daha iyi.

Teflon skatezleri var yedekleri bulunuyor ve esnek örgü kablosu var. Senin dediklerinden daha uygun olup daha iyi özellik sunuyor.

80 gram ağırlığı var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı