13100F 65 derece

AMr.TalhaA

Hectopat
Merhaba işlemcim i3-13100F. Kasanın şekli ise fotoğraftaki gibi. Ve boşta 60-65 derece civarında bazen de kendiliğinden,
75'lere kadar çıkıyor hiçbir şey yapmamama rağmen yani bir anda işlemcinin fan sesini duymaya başlıyorum sonra susuyor bir anda durduk yere.
Oyun oynarken, 85 derece civarlarında.

1690966065845.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba işlemcim i3-13100F. Kasanın şekli ise fotoğraftaki gibi. Ve boşta 60-65 derece civarında bazen de kendiliğinden,
75'lere kadar çıkıyor hiçbir şey yapmamama rağmen yani bir anda işlemcinin fan sesini duymaya başlıyorum sonra susuyor bir anda durduk yere.

Eki Görüntüle 1886365
Soğutucu nedir? veya soğutucu tam olarak temas ediyor mu işlemciye?

Yeni nesil işlemciler maalesef fazla ısınıyor. Boşta 60-65 normal sayılabilir. Görev yöneticisinde arka planda bir program işlemciyi fazla kullanıyor olabilir, onu kapatırsan sıcaklık düşebilir 75 derecenin altına.

Oyunda 85 derece biraz yüksek ama işlemciler 100 derece sıcaklığa kadar dayanan parçalardır. İşlemcine bir zarar gelmez.

Eki Görüntüle 1886365
Sıcaklık çok rahatsız ediyorsa şu soğutucu işini görür. Eğer imkanın varsa sıvı soğutucu da alabilirsin istersen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı