cok sesli fan hocam kafamı ağrıtıyorgerek yok hocam siz simdilik boyle kullanın.
Cok sesli fan hocam kafamı ağrıtıyor.
Hocam boştaki dereceler çok da normal değil gibi.
Nasıl 90 üstünü görmüyordun? MSI Afterburner arada sırada çalışıyor çalıştığı an SS alıp konuya eklerim.Abarttınız hocam Prime 95'te bile 90 derece ustunu pek gormuyordum ben stok sogutucuyla. Konuya gelirsek sıcaklıklar normal.
Aynen öyle.İntelin stok fani vasat ona rağmen fena değil.
Benim ki de öyle, İntel stok fan böyle işte, 102 derecede oyun oynuyorsun..
cok sesli fan hocam kafamı ağrıtıyor
Benimki de farklı olurdu boşta da 60 70 derece cidden inanın.
Nasıl 90 üstünü görmüyordun? MSI Afterburner arada sırada çalışıyor çalıştığı an SS alıp konuya eklerim.
Aynen öyle.
Benimki de öyle, Intel stok fan böyle işte, 102 derecede oyun oynuyorsun.
Hayır her şeyim tam, 100 derece olmasa bile 97 oluyor en az her oyunda.Aynı işlemciyi kullandıgımızdan emin miyiz hocam 90 derece ustunu dogru duzgun gormuyor ki Prime 95 testinde o işlemci 100W cekiyor. Oyunlarda 65W ustune cıkmıyor oyunlarda da 80 derece ustunu cok gormuyordum.
Sizin kasanın hava akısında bir sorun var ya da termal macununuz sıkıntılı buyuk ihtimalle
Hayır her şeyim tam, 100 derece olmasa bile 97 oluyor en az her oyunda.
Düzgün olduğuna eminim, hepsi doğru, ayrıca 100 derece alan tek kişi bende değilim.Sizde bir sorun var hocam normal değil her şeyinizin tam olması değil duzgun olması onemli. Macunu duzgun surmemiş olabilirsiniz, macununuz kalitesiz olabilir, sogutucuyu tam oturtmamış olabilirsiniz veya kasanızın hava akışı yeterli değildir fanların yonu yanlıştır vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.