13400F - 4070s sistem nasıldır?

Anakartı değiştirip RAM'leri 16x2 yapsam sizce düzgün bir sistem olur mu?

İşlemciyi, anakartı ve RAM'leri satıp üstüne biraz daha koyup AM5 AMD soket DDR5 güzel bir işlemci, Anakart ve RAM alırsanız sistem adam olur.

İşlemciyi, anakartı ve RAM'leri satıp üstüne biraz daha koyup AM5 AMD soket DDR5 güzel bir işlemci, Anakart ve RAM alırsanız sistem adam olur.
Merhaba
bu anakartla
bu ramleri alsam sistem düzelir mi
işlemciyi değiştirmeye bütçem yetmiyor veya sizin önerebileceğiniz bi anakart ve ram olursa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Merhaba
Bu anakartla
Bu RAM'leri alsam sistem düzelir mi?
İşlemciyi değiştirmeye bütçem yetmiyor veya sizin önerebileceğiniz bir anakart ve RAM olursa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Intel tarafında pek bilgim yok. Attığınız RAM ve anakart alınırsa sistem önceki halinden daha iyi olur evet ama benim önerim elinizde anakartı, işlemciyi ve RAM'leri 2. elden satıp üstüne biraz daha koyup AM5 soket anakart, RAM ve işlemci almanız yönünde.

Intel tarafında pek bilgim yok. Attığınız RAM ve anakart alınırsa sistem önceki halinden daha iyi olur evet ama benim önerim elinizde anakartı, işlemciyi ve RAM'leri 2. elden satıp üstüne biraz daha koyup AM5 soket anakart, RAM ve işlemci almanız yönünde.
çok yordum sizi kusura bakmayın ama siz olsanız hangi markaları hangi ürünleri alırdınız
acelem yok şöyle müsait olduğunuz bi anda linklerini atabilir misiniz eğer zamanınız yoksa hiç önemli değil saygılar

Çok yordum sizi kusura bakmayın ama siz olsanız hangi markaları hangi ürünleri alırdınız
Acelem yok şöyle müsait olduğunuz bir anda linklerini atabilir misiniz eğer zamanınız yoksa hiç önemli değil saygılar

Intel mi AMD mi? Tam olarak ne tavsiyesi istiyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı