En ucuz Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 5600 MHz DDR5 CL36 KF556C36BBEK2/32 RAM fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 5600 MHz DDR5 CL36 KF556C36BBEK2/32 RAM özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
bu ramleri alsam sistem düzelir mi
işlemciyi değiştirmeye bütçem yetmiyor veya sizin önerebileceğiniz bi anakart ve ram olursa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
En ucuz Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 5600 MHz DDR5 CL36 KF556C36BBEK2/32 RAM fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 5600 MHz DDR5 CL36 KF556C36BBEK2/32 RAM özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu RAM'leri alsam sistem düzelir mi?
İşlemciyi değiştirmeye bütçem yetmiyor veya sizin önerebileceğiniz bir anakart ve RAM olursa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
Intel tarafında pek bilgim yok. Attığınız RAM ve anakart alınırsa sistem önceki halinden daha iyi olur evet ama benim önerim elinizde anakartı, işlemciyi ve RAM'leri 2. elden satıp üstüne biraz daha koyup AM5 soket anakart, RAM ve işlemci almanız yönünde.
Intel tarafında pek bilgim yok. Attığınız RAM ve anakart alınırsa sistem önceki halinden daha iyi olur evet ama benim önerim elinizde anakartı, işlemciyi ve RAM'leri 2. elden satıp üstüne biraz daha koyup AM5 soket anakart, RAM ve işlemci almanız yönünde.
çok yordum sizi kusura bakmayın ama siz olsanız hangi markaları hangi ürünleri alırdınız
acelem yok şöyle müsait olduğunuz bi anda linklerini atabilir misiniz eğer zamanınız yoksa hiç önemli değil saygılar
Çok yordum sizi kusura bakmayın ama siz olsanız hangi markaları hangi ürünleri alırdınız
Acelem yok şöyle müsait olduğunuz bir anda linklerini atabilir misiniz eğer zamanınız yoksa hiç önemli değil saygılar
çok cahil kalmışım ben ya inanın 0 bilgim var tek istediğim şu maliyeti minimumda tutup bilgisayarı adam etmek ve 3 sene 5 sene artık ne kadarsa rahat bi şekilde sorun yaşamadan oyun oynayabilmek istiyorum. inanın intel amd hiç farketmez