Merhaba, işlemcim 13th gen Intel(R) Core(tm) i5-13420h. Intel'in kendi sitesinde 3.40 ve 4.60 GHz olarak gözükmektedir. Fakat ayarlar kısmında 2.10 GHz olarak gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 2481439
Eki Görüntüle 2481441
Eki Görüntüle 2481443
Masaustunde 4GHz kullanıp ne yapacaksınız hocam o ihtiyacı olunca yukseltir zaten frekansı.
Galiba PC'den %100 verim almak istiyor hocam. Çünkü bende öyleyim.
Masaüstündeyken işlemci tamamını kullanmaz oyuna girdiğinizde veya işlemciye yük bindiğinde o değere çıkar.
Galiba PC'den %100 verim almak istiyor hocam. Çünkü bende öyleyim.
Böyle yapınca bilgisayar bir tık daha hızlanır ancak daha fazla güç çeker ve işlemciyi biraz yorar.
En iyi performans da kullanıyorum zaten hocam.
tam performans kullanmak varken neden düşük performans kullanayım hocam o yüzden yardım istedimMasaustunde 4GHz kullanıp ne yapacaksınız hocam o ihtiyacı olunca yukseltir zaten frekansı.
En iyi performans da kullanıyorum zaten hocam.
Hocam masaustunde tam performans alınca ne olacak acaba arka plan daha mı guzel gozukecek
İşlemciyi kullanan uygulamalarda frekans yukseliyorsa sorun yok demektir hocam bir sistemi yuke sokun oyle degerlere bakalım bir de.
Tam performans kullanmak varken neden düşük performans kullanayım hocam o yüzden yardım istedim.
Tam performans kullanmak varken neden düşük performans kullanayım hocam o yüzden yardım istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.