xantarespeekk Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 22 Şubat 2025 #21 Babana oyun almak için güvenli interneti birkaç dakikalığına kapatıp kapatamayacığını sor. Oyun almak için olacağından bir şey diyeceğini sanmıyorum.
Babana oyun almak için güvenli interneti birkaç dakikalığına kapatıp kapatamayacığını sor. Oyun almak için olacağından bir şey diyeceğini sanmıyorum.
wolfxxx Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #22 xantarespeekk dedi: Babana oyun almak için güvenli interneti birkaç dakikalığına kapatıp kapatamayacığını sor. Oyun almak için olacağından bir şey diyeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Onun için kapattı zaten oyun oynamamam için.
xantarespeekk dedi: Babana oyun almak için güvenli interneti birkaç dakikalığına kapatıp kapatamayacığını sor. Oyun almak için olacağından bir şey diyeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Onun için kapattı zaten oyun oynamamam için.
xantarespeekk Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 22 Şubat 2025 #23 wolfxxx dedi: Onun için kapattı zaten oyun oynamamam için. Genişletmek için tıkla... Ben de yasaklı siteler için sanmıştım.
wolfxxx dedi: Onun için kapattı zaten oyun oynamamam için. Genişletmek için tıkla... Ben de yasaklı siteler için sanmıştım.
wolfxxx Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #24 Epic Games veya Steam için lazım 135 TL oyun. Muhammet1967 dedi: Epic Games ne zamandan beri VPN istiyor ilk defa duyuyorum. Steam'de dolar kuru olduğu için Epic Games kadar ucuz olmaz oyunlar. Her türlü Epic Games daha karlı. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic için ne var.
Epic Games veya Steam için lazım 135 TL oyun. Muhammet1967 dedi: Epic Games ne zamandan beri VPN istiyor ilk defa duyuyorum. Steam'de dolar kuru olduğu için Epic Games kadar ucuz olmaz oyunlar. Her türlü Epic Games daha karlı. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic için ne var.
shechina Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #25 xantarespeekk dedi: Ben de yasaklı siteler için sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Warp adlı uygulamadan DNS modunu aç bakalım. Bu yöntem güvenli internette işe yarar mı bilmiyorum ama şuanda mesela Discord'u öyle kullanmaktayım.
xantarespeekk dedi: Ben de yasaklı siteler için sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Warp adlı uygulamadan DNS modunu aç bakalım. Bu yöntem güvenli internette işe yarar mı bilmiyorum ama şuanda mesela Discord'u öyle kullanmaktayım.
wolfxxx Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #26 xCrasiAx dedi: 142ye Epic Gamesten Detroit Become Human alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic için ne var. shechina dedi: WARP adlı uygulamadan DNS modunu aç bakalım. Bu yöntem güvenli internette işe yarar mı bilmiyorum ama şu anda mesela Discord'u öyle kullanmaktayım. Genişletmek için tıkla... Şu anda Brave VPN iyi WARP denemiştim ondan önce daha az inidrme hızı veriyor.
xCrasiAx dedi: 142ye Epic Gamesten Detroit Become Human alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic için ne var. shechina dedi: WARP adlı uygulamadan DNS modunu aç bakalım. Bu yöntem güvenli internette işe yarar mı bilmiyorum ama şu anda mesela Discord'u öyle kullanmaktayım. Genişletmek için tıkla... Şu anda Brave VPN iyi WARP denemiştim ondan önce daha az inidrme hızı veriyor.
xCrasiAx Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 365 Yer İstanbul 22 Şubat 2025 #27 wolfxxx dedi: Hocam Epic için ne var. Genişletmek için tıkla... Hocam o fiyata en güzel oyun Detroit onun dışında metro serisi var 2-3 oyun alabilirsiniz Crysisden alabilirsiniz.
wolfxxx dedi: Hocam Epic için ne var. Genişletmek için tıkla... Hocam o fiyata en güzel oyun Detroit onun dışında metro serisi var 2-3 oyun alabilirsiniz Crysisden alabilirsiniz.
shechina Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #28 wolfxxx dedi: Hocam Epic için ne var. Şu anda Brave VPN iyi WARP denemiştim ondan önce daha az inidrme hızı veriyor. Genişletmek için tıkla... Warp modunu kullanmayacaksınız. Ayarlar kısmından 1.1.1.1 olanını seçmeniz gerekmekte. shechina dedi: Warp modunu kullanmayacaksınız. Ayarlar kısmından 1.1.1.1 olanını seçmeniz gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Ayrıca buradan 180 TL altı oyunlara bakabilirsiniz. Epic Games Store | Official Site A curated digital storefront for PC and Mac, designed with both players and creators in mind. store.epicgames.com
wolfxxx dedi: Hocam Epic için ne var. Şu anda Brave VPN iyi WARP denemiştim ondan önce daha az inidrme hızı veriyor. Genişletmek için tıkla... Warp modunu kullanmayacaksınız. Ayarlar kısmından 1.1.1.1 olanını seçmeniz gerekmekte. shechina dedi: Warp modunu kullanmayacaksınız. Ayarlar kısmından 1.1.1.1 olanını seçmeniz gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Ayrıca buradan 180 TL altı oyunlara bakabilirsiniz. Epic Games Store | Official Site A curated digital storefront for PC and Mac, designed with both players and creators in mind. store.epicgames.com
wolfxxx Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #29 shechina dedi: WARP modunu kullanmayacaksınız. Ayarlar kısmından 1.1.1.1 olanını seçmeniz gerekmekte. Eki Görüntüle 2430146 Ayrıca buradan 180 TL altı oyunlara bakabilirsiniz. Epic Games Store | Official Site A curated digital storefront for PC and Mac, designed with both players and creators in mind. store.epicgames.com Genişletmek için tıkla... DNS ve WARP arasındaki fark ne ki?
shechina dedi: WARP modunu kullanmayacaksınız. Ayarlar kısmından 1.1.1.1 olanını seçmeniz gerekmekte. Eki Görüntüle 2430146 Ayrıca buradan 180 TL altı oyunlara bakabilirsiniz. Epic Games Store | Official Site A curated digital storefront for PC and Mac, designed with both players and creators in mind. store.epicgames.com Genişletmek için tıkla... DNS ve WARP arasındaki fark ne ki?
shechina Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #30 wolfxxx dedi: DNS ve WARP arasındaki fark ne ki? Genişletmek için tıkla... WARP vpn gibi bir şey. İnternet hızını etkiler. DNS etkilemiyor.
wolfxxx dedi: DNS ve WARP arasındaki fark ne ki? Genişletmek için tıkla... WARP vpn gibi bir şey. İnternet hızını etkiler. DNS etkilemiyor.