- Makaleler
- 2
Elimde Xeon x3440 + Gigabyte P55 US3L var. Xeon'un OC performansı çok iyi, 1.30-33V arasında 4 GHZ görebiliyor. Dilersen linklerini atabilirim, sahibinden'de satıyorum.
Rust low ayarlarda 40 50 fps civarı oynamakAmacınız nedir? Oyun ise 2.el, genel ise Athlon sistem önerelim.
Evet oyun amaçlıOyun oynamayacaksan Athlon işlemcili sistem toplanabilir.
AtabilirsinizElimde Xeon x3440 + Gigabyte P55 US3L var. Xeon'un OC performansı çok iyi, 1.30-33V arasında 4 GHZ görebiliyor. Dilersen linklerini atabilirim, sahibinden'de satıyorum.
Ülke şartları diyelimİntel cor 2 Duo
Asus PKLMA Anakart
Kingson 2x2 4GB Ram
Ati Amd Readon 1 Gb Ekran kartı
Yaklaşık 1300 Tl geliyor 200Tlyede Abur cubur alıp dizi film izlersin.
Sanki sene 2007
1580TL uzay montaj bir sistem elinize para geçince kasa alırsınız.Rust low ayarlarda 40 50 fps civarı oynamak
Kısaca fazla beklenti olmadan oyun oynamak diyelim
Evet oyun amaçlı
Atabilirsiniz
APU sistem deneyebilirsiniz fazla beklenti olmadan.Arkadaşlar kendi çapımda düşük bütçe ile bir sistem toplamaya çalışıyorum
Baya araştırdım bu konuları fakat çok bir bilgim olmadığı için kesin bir karar veremiyorum.
Rica etsem 1300-1400 arası toplama 2.el sistem tavsiyesi fikirlerinizi bekliyorum
Şu anlık APU sistem düşünmüyorum dediğim gibi RAM ve SSD hariç 2.el toplayacağım
Anakart ve işlemci ne seçmeliyim darboğaz olamaması için?750 Ti bir sistem toplayabilirsiniz.
Anakart ve işlemci ne seçmeliyim darboğaz olamaması için?
Xeon düşünüyorum fakat anakartta çok kararsızım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.