1350 TL'ye kadar bütçem var. Bu fiyata klavye ve mouse arıyorum. Mouse ergonomik olursa cok iyi olur. 1350'nin hepsini doldurmak zorunda değilsiniz. Ucuza kaliteli varsa o da olur. Klavye ve mouse önerilerinizi bekliyorum.
HyperX Cloud 2 7.1 Kırmızı KHX-HSCP-RD Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.810,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Logitech G502 SE Hero 910-005728 Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Klavye olarak mecha membrane önerdim. Fakat senin ne istediğine bağlı. Biraz araştırman lazım Red, Blue, Brown switchlerden mi istiyorsun yoksa membran mı kullanmak istiyorsun?
Ben olsam Bloody B640 + Steelseries Rival 3 + Tronsmart Sono alırım bu bütçeye. Işığı az daha iyi, basış hissi miligram daha iyi diye klavye ve fareye bu kadar para vermeyi mantıklı bulmuyorum.
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Klavye olarak mecha membrane önerdim. Fakat senin ne istediğine bağlı. Biraz araştırman lazım Red, Blue, brown Switch'lerden mi istiyorsun yoksa membran mı kullanmak istiyorsun?
Ben olsam Bloody B640 + Steelseries Rival 3 + Tronsmart Sono alırım bu bütçeye. Işığı az daha iyi, basış hissi miligram daha iyi diye klavye ve fareye bu kadar para vermeyi mantıklı bulmuyorum.
Mamba Elite hem biraz ağır, hem de sensörü pek güncel değil. Önermem, onun yerine DV2 daha iyi bir seçenek. Dilerseniz Razer Viper'a da bakabilirsiniz.
HyperX Cloud 2 7.1 Kırmızı KHX-HSCP-RD Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.810,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!