1350 TL'ye kadar klavye ve mouse önerisi

Aga Cinayet Var

Kilopat
Daha fazla  
1350 TL'ye kadar bütçem var. Bu fiyata klavye ve mouse arıyorum. Mouse ergonomik olursa cok iyi olur. 1350'nin hepsini doldurmak zorunda değilsiniz. Ucuza kaliteli varsa o da olur. Klavye ve mouse önerilerinizi bekliyorum.

Klavye olarak mecha membrane önerdim. Fakat senin ne istediğine bağlı. Biraz araştırman lazım Red, Blue, Brown switchlerden mi istiyorsun yoksa membran mı kullanmak istiyorsun?

Klavye olarak mecha membrane önerdim. Fakat senin ne istediğine bağlı. Biraz araştırman lazım Red, Blue, brown Switch'lerden mi istiyorsun yoksa membran mı kullanmak istiyorsun?

Mekanik ya da membran vs olmasi cok da onemli degil benim için. Uzun omurlu olsun yeter. Bu klavyeyle Razer Mamba Elite düşünmüştüm. Hala düşünüyorum.
1350 liraya adamlar işlemci + anakart satıyor yahu.

Garantili kutulu 4.2 ghz 9100F + smart fan 5 gigabyte anakart - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 893241702

Ben olsam Bloody B640 + Steelseries Rival 3 + Tronsmart Sono alırım bu bütçeye. Işığı az daha iyi, basış hissi miligram daha iyi diye klavye ve fareye bu kadar para vermeyi mantıklı bulmuyorum.
kulaklığım var yenilemeyi düşünmüyorum. teşekkürler

kulaklığım var teşekkür ederim fakat mouse güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı