13500-14000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
13000-14000
Katılım
7 Mayıs 2016
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, hızlıca bulunduğum durumu özetlemek istiyorum; bulunduğum şehirde iş bulma konusunda büyük zorluklar yaşıyorum ve dolayısıyla Online freelance şekilde işler yapabileceğim(photo&video edit, makale düzenleme ve database yönetimi gibi) bir bilgisayar almak istiyorum fakat alacağım bilgisayarı borçlanarak, kredi çekerek alacağım ve bu da beni gerçekten ekstrem zor bir duruma sokacak. Fakat iş yapmaya başladıktan sonra borçlarımı telafi edebileceğimi düşünüyorum. Bu bağlamda bir cihaz önerisine ihtiyacım var. Eğer mümkünse taşıması zor olmayan, öyle çok cafcaflı gözükmeyen, batarya performansı uzun saatlere çıkabilen ve yapacağım bu işlerde sanki Q6600 kullanıyormuşum gibi hissettirmeyen bir cihaz istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
 
1240p güçlü bir işlemcidir oyun oynamayı düşünmüyorsanız tercih edebilirsiniz 5600H ile kafa kafaya, bütçenize göre iyi olanı seçin.

Bunu da önerebilirim, dediğim gibi bahsettiğiniz işler için öneriyorum oyun performansından memnun kalmazsınız.
 
Son düzenleme:

Harika bir seçenek gibi gözüküyor, sadece zaman içerisinde RAM yükseltmesi yapmak gerekiyor. Çok büyük ihtimalle bu bilgisayarı değerlendireceğim. Yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Eğer olur da uyumlu gördüğünüz farklı cihazlarla karşılaşırsanız lütfen paylaşın ki onları da değerlendirebileyim. Tekrardan, çok teşekkür ediyorum hepinize ♥
 
Hocam sizi 1 haftadır göremedim ortalıkta bir laptop için tavsiyenizi almak istiyorum nasıl ulaşabilirim size
 
Hocam sizi 1 haftadır göremedim ortalıkta bir laptop için tavsiyenizi almak istiyorum nasıl ulaşabilirim size
Konu açıp etiketleyebilirsiniz hocam, cezalıydım.
 

Geri
Yukarı