13500 TL bilgisayar toplama

Bütçe
13.500 Tl
Arkadaşlar yayın açılacaktır ve render yapılacaktır. Sizce bu sistem alınır mı?

Daha iyisi toplanır, çok ağır render yapmayacaksanız işlemciyi Ryzen 5 3600 alabilirsiniz.

Toplam 13.453 TL.

Son düzenleme:
@RPM siz ne düşünüyorsunuz?

Ben yukarıdaki mesajımda bıraktığım sistemin almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum, yayın ve render için 2700X daha iyi olabilir ama yapacağınız render işlemleri çok ağır değilse tavsiyem 3600 alın, daha fazla FPS verir.

Bu arada 5700 XT sorunları tam olarak bitmiş değil, hâlâ sosyalde 5700 XT ile ilgili sorunlar görüyoruz.

Bence işlemciyi 3600 alıp ekran kartını 2070S alın. Yayını direk ekran kartından verirsiniz.
Nvidia nvenc gayet başarılı.

Ben yukarıdaki mesajımda bıraktığım sistemin almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum, yayın ve render için 2700X daha iyi olabilir ama yapacağınız render işlemleri çok ağır değilse tavsiyem 3600 alın, daha fazla FPS verir.

Bu arada 5700 XT sorunları tam olarak bitmiş değil, hâlâ sosyalde 5700 XT ile ilgili sorunlar görüyoruz.
Yazılım ile ilgili sorunlar düzeldi. Çok ısınan bir kart değil. Bahsedilen sorunlar. Wattmann aşırı ısınma yazılımın ayarlarını sıfırlaması vb. Bunlardan en önemlisi Wattmann hatası sanırım. Ben de defalarca yaşadım bu sorunu. Sonra farkettim ki genel olarak bu sorunlar sadece ekran kartıyla ilgili değil. Benimki RAM kaynaklıydı mesela. Çok sonradan farkettim, hep ekran kartından sanıyordum. Kiminin PSU’dan kaynaklanabiliyor. AMD ‘nin sorunlu driver sürümlerinden de kaynaklandı. Oldukça azaldığını düşünüyorum. Kart performansı olarak da MSI Gaming X serilerinde çok iyi iş çıkarıyor bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı