13500 TL hazır sistem önerisi

Arkadaşlar kesinlikle Valorant 200+ GTAV 120+ RDR 50-60+ arası ağır oyunlar 50-60 + FPS. Yardım daha düşük fiyat olabilir. PlayStation 4 hesapla bilkilte satıp bir de ekstra bir şeyler satip da almayi dusunuyorum. Yani düşük bütçe F/P olursa iyi olur ama ilk bastaki şartları olması lazım. CS2 120+ FPS olsa iyi olur, şart degil.

Vereceğin performansı benim 1660 Ti laptopum veriyor. 1660 Ti, 3050, 2060, 2070, 3050 Ti vb. bir kart bulursanız 2. elden bence rahatlıkla bu FPS'leri verir.

Bir de monitör parası var kesin 15 16 bir de bunlar kafadan şu anda PS4 oynamaktayim.

Hocam laptop istemiyorum ya

Zaten masaüstü alacaksınız. Benim laptop bozuk şu an oyun açmıyor ayrıca ama RDR2 falan 50-60 FPS veriyordu yani.

Bir de monitör parası var kesin 15 16 bir de bunlar kafadan şu anda PS4 oynamaktayim.

Hocam PS4 bende var ve tavsiye etmem. Bu kadar bütçesi olan bir adamın oyunlara ayrıyeten 3-5 bin lira harcama gücü olacağını sanmıyorum. 1080P30 veriyor ayrıca 60 FPS verdiği oyun yok denecek kadar az.

Zaten masaüstü alacaksınız. Benim laptop bozuk şu an oyun açmıyor ayrıca ama RDR2 falan 50-60 FPS veriyordu yani.

Hocam PS4 bende var ve tavsiye etmem. Bu kadar bütçesi olan bir adamın oyunlara ayrıyeten 3-5 bin lira harcama gücü olacağını sanmıyorum. 1080P30 veriyor ayrıca 60 FPS verdiği oyun yok denecek kadar az.
Aslında arkadaşa çok güzel killer bir sistem teklif etmeyi planlıyordum da kararsız insanlarla alışveriş çok zor oluyor hocam.

PS4 devri bitmiştir bana göre... Hazır sistemler de 20k aşağısı sakattır.

Hocam laptop istemiyorum ya

Ekran kartı bütçeniz 6000 lira olacak şekilde 1080/Ti bulabilirseniz çok işinize yarar. Ayrıca 1660 ti/super de bakabilirsiniz.
İşlemciyi Intel seçtim. AMD artık AM4 ölü olduğundan pek güncelleme imkanınız yok. İleride güncellemek isityorsanız Intel daha mantıklı gibi. Enazından 13th ve 14th destekleniyor.
Anakart olarak ucuz bir mATX seçtim. Başka imkan yok zaten. :D
Soğutucu bu tarz işlemcilere sık öneriliyor.
Kingston sık tercih edilen bir marka
SSD olarak PCI-e-3 seçtim
Kasa olabildiğince en ucuzlardan.
Forumlarda 600W öneriliyordu.

Sistem yaklaşık 14-15K. Monitör de isterseniz:

17-18K ediyor toplam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı