1360₺ ASUS TUF GTX1660 Ti Alınır mı?

O zaman direkt bütçenizi söyleyin. Sıfırdan dizelim.
Bütçem monitör hariç 5500 TL. Sistem Intel-Nvidia tabanlı olsun istiyorum. 10 kez konu açtım ama yardımcı olan olmadı, olanlarda hep AMD yazdı. Kesin ve kesin Intel-Nvidia olacak sistem. Israrla söylersem belki AMD yazmazlar. Monitör olarak da bunu düşünüyorum, ne dersiniz? Not: Fiyatta esneme olabilir, içime sinmesi yeterli.

Arkadaşlar hiçbir şeyim yok şu an. Pc başına geçtim kendimce pc toplamaya çalışıyorum. Oynayacağım oyunlar LoL, Knight, Cs go ve belki Pugb. Kartı almaktan vazgeçtim. 300-400 TL kara geçicez diye uzun vadede sıkıntı çekmek istemiyorum.
Eğer saydığınız oyunları oynucaksınız sıkıntı olmaz. Pubg oynarım diyorsanız 82 77 derece arasını görürsünüz. Fakat asus kartın soğutma sistemine nazaran dayanıklılık garantisi veriyor. Bana kalırsa soğutma önce gelir vazgeçin rog strix veya başka model tercih edin.

Bütçem monitör hariç 5500 TL. Sistem Intel-Nvidia tabanlı olsun istiyorum. 10 kez konu açtım ama yardımcı olan olmadı, olanlarda hep AMD yazdı. Kesin ve kesin Intel-Nvidia olacak sistem. Israrla söylersem belki AMD yazmazlar. Monitör olarak da bunu düşünüyorum, ne dersiniz? Not: Fiyatta esneme olabilir, içime sinmesi yeterli.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191128-230926.png
    Screenshot_20191128-230926.png
    80,3 KB · Görüntüleme: 40
Şuan tuf 1660 oc kullanıyorum kart yükte nadir 80 derece altına iniyor bence bütçeniz varsa kesinlikle yanaşmayın.
Alma net söylüyorum, soğutması o kadar kötü ki bu aylarda 80 dereceyi gören bir kart kliman yoksa yazın ne olur sen düşün. Aynısı bende var rog stirx almadığıma pişmanım.
Diğerleri de 1900 TL civarı 1660Ti'lerin. Fiyatın uygun olması cazip gelmişti. Bu kadar kötü mü cidden ya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı