13600K için Sıvı Soğutma Tavsiyesi

Ben o kalınlığa değecek bir performans farkı hiç görmedim. Kalın radyatör kasada kaba duruyor.

Ben o kalınlığa değecek bir performans farkı hiç görmedim. Kalın radyatör kasada kaba duruyor.
Ama bu pompanın üstündeki fan vramleri soğutmayada yarıyor. Aslında evet kalınlık kaba duracak. Ama başka alternatif var mı arkadaşlar. Servisle görüştüm ürünüm iade bugün bir model karar verip sipariş versem iyi olacak.

Msi k240 al. Keyfine bak..

Hocam radyatör biraz kalın kasaya sığıyor mu diye internetten kalınlıkları kontrol edin. Sığmıyorsa Lian Li alın.

Dediğiniz kişisel fikir. Ayrıca LF2 piyasadaki en performanslı soğutuculardan biri, büyük ihtimalle biraz da kalınlığın payı vardır.

Uzuluk olarak sığıyor 410 mm radyatör desteği, genişlikte sığıyor eski 360r görede koyaslama yaptım ama. Af nin fan boyutlarına bakman lazım ramleri sıkıştırmaması adına. Üst tabandan ramlete 5.5 cm pay kalıyor.

@yapiz

MSI MAG CoreLiquid 360r V2 360 mm işlemci sıvı soğutucu​

Bu modele ne dersiniz nasıldır arkadaşlar. Amazon kendisi satıyor güzel ise direkt verebilirim sipariş.

Son düzenleme:
Dostum arkadaşım Msi k360 satıyor fskat garantisi yok. Sıfırıda yok varsada gereksiz şişirmişler hem popmadada fanı varmış güzel aslında da sıfırı uygun fiyata yok.
Ben kullanıyorum. Çok kullandım sıvı soğutma. 360 mm lik te. Ama en iyi soğutan bu vede sessiz. Aaa oyunlarda, 2k ve ultra grafik ayarları yaptığım halde 55 dereceyi gecmedi. Benim işlemci i7 11700k .boşta sıcaklıklar 35-45 derece arası

Pompa kısmında sorun yaşanma ihtimali var fiyatı nedir?

3600dü şuan 3900 olmuş. Başka site webdenalda 3568 tl ne yapayım hocam çok kararsız kaldım.

@yapiz lianli alıp geçeyim olmadı hocam başkada alternatif kalmıyor. Msi 360r v2 çok önermiyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…