13600K için Sıvı Soğutma Tavsiyesi

Bekle dostum yarın elimde detaylı bilgi vereceğim.

Arkadaşlar ürün geldi bu gün kurulumu yaptım. Render alırken ve tam yükte testlerinde

Cooler Master normalde bu kadar ısınmıyordu1. üründe 2. ürünün muhtemelen radyatör arızalı.

Boşta sistem 30-32 derece arası nadir 35 görüyor. tam yükte 75 derecelere kadar düşürmeyi başardık. CM'de tam yükte 100 dereceleri görüyordu. Ama dediğim gibi yıllardır Cooler Master ürünlerini kullandım severek. Benim CM Masterliquid 360R ikiside arızalı olduğuna eminim.

Lian li Galahad 360 Black için yapacağım en güzel olum yanları ise ürün malzeme kalitesi çok iyi. 1 Tane bile vida yalama yapmadı, radyatörü 2 kere söküp taktım 1 tane kabloyu unuttuğum için ona rağmen yalama yok malzeme kalitesi çok iyi sevdim. Ses vesaire de çok düşük çok memnunum şuanlık. Pompa sıvı soğutma kablosu kısmı uzun öne takmak isteyenler için muhtemelen, Pompa üstünde Lian Li yazısı ters gelmesin diye oynar başlık ters montajlasanız bile çevirebiliyorsunuz. Kutuda yuvarlak aksesuar var metal mıknatıs koyup çok daha şık hale geliyor ben öyle kullanıyorum sevmiyorum model marka isimlerinin yazmamasını.

Genel olarak Performansı şaşırttı 25 derecelik fark, Malzeme kalitesi de çok iyi, Bu tarz vida sıkarken montajda ben çok sağlam sıkar ve resmen kaynatırım ona rağmen bile gerçekten premium ürün kaliteli hissiyatı veriyor. Çok memnunum almak isteyenler gönül rahatlığıyla alıp kullanabilir.


@Orgetmen @zagzirus @yapiz

@Orgetmen @zagzirus @yapiz
Hocam tam anlayamadım da, şuan lian li modeli mi kullanıyorsunuz? Sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz?
 

Geri
Yukarı