13600K ve 3060 Ti kombinasyonu

Daha fazla  
Intel i5 13600K ve MSI 3060 Ti Trio Gaming X
Darboğaz yaşar mı bu ikisinin kombinasyonu nasıl bilgisi olan veya kullanmış birileri yazarsa çok sevinirim anakart MSI Pro Z690-A Wi-Fi DDR4 ATX.

Son düzenleyen: Moderatör:

Toplam fiyat 24.663 TL.
Bu sistem size yeterli olacaktır. İsteğe bağlı olarak RAM 2x16 işlemci de 12400F yapılabilir.

Eğer hazır sistem isterseniz de biraz özelleştirip bunu almanızı öneririm.

2X https://www.amazon.com.tr/gp/produc...2?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1&tag=technopattr-21
Kalitesiz parça seçmemeye özen gösterdim @messinicocugu hocam daha iyi parçalar önerebilir özellikle kasa ve RAM konusunda.
36.350TL tutuyor monitör dahilse RAM'leri ve kasayı daha düşük modeller alarak şu monitör alınabilir.

İlk onu düşündüm ama arada GHz farkı ve F modeli olduğu için kendi ekran kartı yok GPU yükü dağılsın istiyorum ama istediğinizi önerin mantıklı gelirse neden olmasın.

GPU yükü dağılmıyor oyun oynarken bana sorarsanız hem ekran kartı güçlü hem de işlemcisi güçlü bir sistem almak daha mantıklı olur.

2X https://www.amazon.com.tr/gp/produc...2?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1&tag=technopattr-21
Kalitesiz parça seçmemeye özen gösterdim @messinicocugu hocam daha iyi parçalar önerebilir özellikle kasa ve RAM konusunda.
36.350TL tutuyor monitör dahilse RAM'leri ve kasayı daha düşük modeller alarak şu monitör alınabilir.

GPU yükü dağılmıyor oyun oynarken bana sorarsanız hem ekran kartı güçlü hem de işlemcisi güçlü bir sistem almak daha mantıklı olur.

1080p için abartılı bir sistem olmuş bence.

1080p için o kadar para akıtmak mantıksız bence hocam. Önerdiğim sistemin özellikleri de konu sahibinin işini görür.

Oyun için görür tabii ki ama konu sahibinin kriterlerine uygun toplamamışsınız işlemci isteğine göre düşük kalmış ve ekran kartı AMD.
Ayrıca 2K oynayınca sadece görüntü değişiyor hatta 1080p de FPS daha fazla olur
Mantıklı olmayan bir şey yok ileride 2K monitörde alabilir.

Oyun için görür tabii ki ama konu sahibinin kriterlerine uygun toplamamışsınız işlemci isteğine göre düşük kalmış ve ekran kartı AMD.
Ayrıca 2K oynayınca sadece görüntü değişiyor hatta 1080p de FPS daha fazla olur.
Mantıklı olmayan bir şey yok ileride 2K monitörde alabilir.

Konu sahibi AMD kart olamaz dememiş ayrıca önerdiğim CPU gayet yeterli.
Buna da ek olarak konu sahibi bu sistemi 2K olarak da sıkıntısız kullanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı