13650HX - RTX 4050 laptopta CS2 düşük FPS veriyor

Siz yine de her zaman şarjda oynayın performans her zaman pilde daha düşük olacaktır.
Yani oynanmayacak seviye de neredeyse CS2 de Ortalama 5 FPS Alıyorum.

Hz düzeldi mi ? Driverlar kurulu mu ?
Hz' de anlamadığım bir şekilde bilgisayarın kendisi sadece 64hz gösteriyor ve Driverlar kurulu laptop'u alalı sadece 3 gün oluyor.

Şarjda değilken bilgisayarı yormaya gerek yok gerekmedikçe şarjdan çıkarmayın.

Hz' de anlamadığım bir şekilde bilgisayarın kendisi sadece 64hz gösteriyor ve Driverlar kurulu laptop'u alalı sadece 3 gün oluyor.
Driverlerı baştan kurun. Sadece ekran kartını baştan kursanız da olur. ROG Strix G16 (2023) | Gaming Laptops|ROG - Republic of Gamers|ROG Global

Şarjda değilken bilgisayarı yormaya gerek yok gerekmedikçe şarjdan çıkarmayın.

Driverlerı baştan kurun. Sadece ekran kartını baştan kursanız da olur. ROG Strix G16 (2023) | Gaming Laptops|ROG - Republic of Gamers|ROG Global
Bunların hepsini kurmuştum zaten ama Böyle bir problemi CS GO da da yaşamıştım eski bilgisayarımda. O zaman da Normalde 60 fps alırken bir anda 5-10 Fpslere düşmüştü. Şimdi yine o tarz bir problem olduğunu düşünüyorum. CS varsayılana getirdiğimde bile yüksek ayarda açıyor.

Bunların hepsini kurmuştum zaten ama Böyle bir problemi CS GO da da yaşamıştım eski bilgisayarımda. O zaman da Normalde 60 fps alırken bir anda 5-10 Fpslere düşmüştü. Şimdi yine o tarz bir problem olduğunu düşünüyorum. CS varsayılana getirdiğimde bile yüksek ayarda açıyor.
O halde tekrardan formatlayıp temiz kurulum yapın öyle deneyin. Bende araştırdım hiç bu sorunla karşılaşan yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı