13650HX - RTX 4050 laptopta CS2 düşük FPS veriyor

Siz yine de her zaman şarjda oynayın performans her zaman pilde daha düşük olacaktır.
Yani oynanmayacak seviye de neredeyse CS2 de Ortalama 5 FPS Alıyorum.

Hz düzeldi mi ? Driverlar kurulu mu ?
Hz' de anlamadığım bir şekilde bilgisayarın kendisi sadece 64hz gösteriyor ve Driverlar kurulu laptop'u alalı sadece 3 gün oluyor.

Şarjda değilken bilgisayarı yormaya gerek yok gerekmedikçe şarjdan çıkarmayın.

Hz' de anlamadığım bir şekilde bilgisayarın kendisi sadece 64hz gösteriyor ve Driverlar kurulu laptop'u alalı sadece 3 gün oluyor.
Driverlerı baştan kurun. Sadece ekran kartını baştan kursanız da olur. ROG Strix G16 (2023) | Gaming Laptops|ROG - Republic of Gamers|ROG Global

Bunların hepsini kurmuştum zaten ama Böyle bir problemi CS GO da da yaşamıştım eski bilgisayarımda. O zaman da Normalde 60 fps alırken bir anda 5-10 Fpslere düşmüştü. Şimdi yine o tarz bir problem olduğunu düşünüyorum. CS varsayılana getirdiğimde bile yüksek ayarda açıyor.

O halde tekrardan formatlayıp temiz kurulum yapın öyle deneyin. Bende araştırdım hiç bu sorunla karşılaşan yok.

O halde tekrardan formatlayıp temiz kurulum yapın öyle deneyin. Bende araştırdım hiç bu sorunla karşılaşan yok.
Yani diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamadığım için böyle düşündüm.

Hz değeri düzeliyor mu ?
Onu bende çözemedim normalde bilgisayarı aldığımda 165hz deniyordu lakin bilgisayarın kendi ayarlarında bile sadece 64hz seçeneği var oyunla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…