1366x766 monitör 1080p yapılabilir mi?

Hayır yapamazsınız. Sadece işlemci darboğazınız var ise VSR açabilirsiniz.

GTX 750 Ti ekran kartımı RTX 4070 Ti yapabilir miyim? Yapamam.

Çözünürlüğü yükseltebilirsiniz elinizle ama görüntü kötüleşecektir ekran daha yüksek bir formatta görüntü desteklemediğinden.

Video kaydı vs alırken güzel gözükür ama siz çamur gibi bir görüntü görürsünüz.

Son düzenleme:
Evet mümkün. Yani tam olarak nasıl bir şey istiyorsunuz bilmiyorum gerçekten bir 1080p olmayacak ama bu tarz bir kullanıma ihtiyacınız varsa AMD tarafında VSR var örneğin. Monitörüm 720p ve Windows ayarlarında üstü gözükmüyor ancak bu seçeneği aktif hale getirirsem 1080p seçebiliyorum. Tabii sonuç ne oluyor? Ekranda daha az yer kaplayan ikonlar ve pencereler ama netlik gidiyor tamamen iğrenç bir görüntü oluyor. Özel bir kullanım amacınız varsa bu özelliği deneyebilirsiniz.

Untitled.png Untitled2.png Untitled3.png

Evet mümkün. Yani tam olarak nasıl bir şey istiyorsunuz bilmiyorum gerçekten bir 1080p olmayacak ama bu tarz bir kullanıma ihtiyacınız varsa AMD tarafında VSR var örneğin. Monitörüm 720p ve Windows ayarlarında üstü gözükmüyor ancak bu seçeneği aktif hale getirirsem 1080p seçebiliyorum. Tabii sonuç ne oluyor? Ekranda daha az yer kaplayan ikonlar ve pencereler ama netlik gidiyor tamamen iğrenç bir görüntü oluyor. Özel bir kullanım amacınız varsa bu özelliği deneyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1721175Eki Görüntüle 1721176Eki Görüntüle 1721177

NVIDIA tarafında da NVIDIA Denetim Masası'ndan DSR açarak yapılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı