13900k için Corsair iCUE H150i Elite vs MSI MPG CoreLiquid K360

Tamir ve bakımını yaptığım çoğu cihaza göre 7700K işlemcinizin eski olmadığını söyleyebilirim. Öyle eski cihazlar geliyor ki şaşırırsınız. Bu sisteminiz de anakarttan arıza vermediği sürece bir 3-5 yıl daha iş görür.

MSI Z170-A Gaming M5 anakart var
Yani işin özeti bugün de olduğu gibi o günde sağlam PC topladım
4K var diye topluyorum bu sistemi yoksa şu anki sistemim 1080p de rahat götürür 4-5 yıl daha.
3080 takılı 7700k ya ve en son çıkan oyunları Ultra da çatır çatır oynatıyor daha ne olsun

Aynen öyle sistemlerin gayet güzel ve sağlam uzun ömürlü sistemler

LCD ekran dışında bir farkı yok hocam aynı ürün
Baya güzel bir ürünü almışsınız belirtmek isterim. Silverstone rezilliğinden kurtulmak için soğutucu bakıyorum birkaç gündür ve arctic in tasarımını beğenmeyenler için corsairin bu ürünü muazzam. Bende attığım ürünü almayı düşünüyordum lakin tek satıcı linkteki satıcı. Ona da pek güvenemedim açıkçası.

Vallahi ben bunu aldım 7600e 3 gün oluyor şu an 8100 olmuş bunu alın diyeceğim ama aradaki fiyat farkı size kalmış.

Vallahi ben bunu aldım 7600e 3 gün oluyor şu an 8100 olmuş bunu alın diyeceğim ama aradaki fiyat farkı size kalmış.
Durumumu zorlamam gerekecek o yüzden lcdsiz bakmaya çalışıyorum ama yok gibi. Nzxt kraken 360ın Türkiye garantisi olsa, o fiyat olarak daha uygun geliyor ancak garantisi olmadığını söylüyorlar. Yurtdışına da garanti için ürün göndermek istemiyorum. Tabi onu da kabul ettikleri muamma zaten.

6 bin e o ürünü alıp geçin eğer 360 da kararlıysanız bu üründe iyidir ikisinden birini seçebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…