13900k için Corsair iCUE H150i Elite vs MSI MPG CoreLiquid K360

Öyle yapıcam satıcının puanı iyi duruyor gelince kontrol ederim zaten sonrasında bir durum olursa servisle işim. Corsairde servis konusunda üzmüyor.
Hocam bu bahsettiğiniz ürün 2 nesil eski bir ürün pek fark olmayabilir ama o ürüne 6 bin vermenizi tavsiye etmem çünkü piyasada şuan üretilen bir ürün olmadığı için ileride garanti durumlarında sorun yaşayabilirsiniz, ayrıca bu ürünün fiyatı ürünün her sitede satıldığı durumda 2700 lira civarıydı daha 1 ay önce ve şuan tek satıcıda olduğu için satıcı fiyatı keyfi yükseltmiş gibi görünüyor. Yani bugün ithal edilip itopya sinerji vs stoklarına girecek olursa fiyatı 3500 civarı olacak bir ürüne bu para çok fazla. Eğer bu kadar para verecekseniz kesinlikle lcd olan bizim aldığımız modele kendinizi zorlayın sonuçta 3 ay oldu çıkalı ve lcd avantajı ve yeni nesil fan avantajı var.

Ekran kartı olsa konu dediğiniz gibi zorlar alırım ancak sadece soğutucu için sıkıntıya girmekte istemiyorum. Ürünün fiyatı konusunda emin misiniz çünkü 240mm olanlar dahi 3k bandında geziyor. Sıvı soğutmalar çok sık model değiştirdiği için en güncelini dahi alsam 1 veya 1.5 yıla stoklarda bulunmayacak ve aynı duruma düşecek o konu pek önemli değil benim için lakin dediğiniz gibi, satıcıya zaten pek güvenemedim fiyatı keyfi artırmışsa üzülürüm.

Aksine soğutucular 1-1,5 yılda bir yenisi çıkan ürünler değil hocam, bu ürünün gerçek piyasa fiyartı geçen ay 2750tl idi hatta bir tanıdığım aldı bu fiyata memnun olduğunu söyledi. Ben keyfi fiyatı artmış ürünlere para yatırmak istemem şahsen bi bilgisayarcı olarak ta vatandaşın parasını böyle harcamasını istemem müşterim dahi olsanız gereken uyarıyı yaparım. Örneğin ben h170i elite capellix almaya niyetlendiğimde fiyatı 5900 dü bu gerçek piyasa fiyatıydı daha sonra ürün distribütörlerde bitince pazar yeri satıcıları sadece kendilerinin elinde ürün olduğu için fiyatı 12 bine çektiler bu sistem uzun zamandır bu şekilde pazar yeri satıcılarında fiyatlar çok abartılı şekilde yüksek hani kur farkı olayı falan değil bu. Karar sizin bunu bilerek almak istiyorsanız alın. Nzxt nin yeni modelleri de giriş yapmış stoklara bunlara da bakabilirsiniz ama malzeme kalitesi düşük ürünler bilginiz olsun.

NZXT Kraken 360 Black RGB AIO LCD Display 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu Sanırım bunu alacağım. Söylediğiniz fiyat artışı konusunda haklıymışsınız. Corsaire gücüm yetmeyecek malesef ve bunu alacağım.

Fiyatına göre iyi bir tercih olur sizin için

Konuştuğumuz model stoğa gelmiş hocam fiyat da gerçek fiyatı.

Son düzenleme:
Şaka gibi. Ne namussuz adamlar stok yok diye bu denli fiyat artışı nedir. Sağ olun uyarınız için hocam. Üstteki Nzxt modelini almıştım bugün kargolanacakmış iade edip buna geçeyim mi sizce hangisi daha iyi olur?

Maalesef pazaryeri piyasası bu şekilde. 2 adet nzxt x73 white test etme şansım oldu 2 üründe de kalite kusurları vardı ikisini de iade ettim. Şuan kullandığım 3. Corsair sıvı soğutucu kalite olarak corsairin önde olduğunu düşünüyorum, sipariş ettiğiniz nzxtnin yeni modeli olduğu için kesin kötüdür diyemem onu kullanıp memnun olan çok insan var ben işim gereği bir çok donanımı elimden geçirdiğim için ve kalite konusunda biraz hassas olduğum için bana corsaire göre kalitesiz geliyor. Ayrıca şuan bu h150 nin fiyat avantajı var gayet makul bir fiyatta. Nzxtnin de üzeceğini düşünmüyorum ama ben corsair kullanırken içim daha rahat ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…