MSI sıvı soğutmalarında %50 ihtimalle pompa arızası oluyor, MSI tarafına 2 sıvı soğutma gönderdim ve 2 değişim yaptılar, her ne kadar tüm ürünlerimi MSI tarafında kullanmayı tercih etsemde sıvı soğutma tarafında başarılı olduklarını düşünmüyorum. Arctic LF2 tercih ederdim, RGB şartsa Corsair Elite 150i veya DeepCool LT720. Ayrıca sıfır sistem topladığınız için sorunuz dahilinde değil ama ileriye dönük olarak AMD toplamanızı tavsiye ederim.
Ana hesabımdan kısıtlama aldığım için yan hesap ile yazıyorum. PC toplama konusunda çok bilgim yok bu yüzden gözüme ucuz gözüken ve işe yarayabilecek parçalar bir araya getirdim. Arkadaşım ile sistemi tekrardan toparlayıp MSI yaptık fakat parçalar uygun mu hiçbir fikrimiz yok. Gün içinde parçaların siparişini geçeceğim 120.000TL'yi geçmeyecek veya daha düşük fiyatta üst segment kasa dizebilecek biri varsa benim için harika olur.
Ana hesabımdan kısıtlama aldığım için yan hesap ile yazıyorum. PC toplama konusunda çok bilgim yok bu yüzden gözüme ucuz gözüken ve işe yarayabilecek parçalar bir araya getirdim. Arkadaşım ile sistemi tekrardan toparlayıp MSI yaptık fakat parçalar uygun mu hiçbir fikrimiz yok. Gün içinde parçaların siparişini geçeceğim 120.000TL'yi geçmeyecek veya daha düşük fiyatta üst segment kasa dizebilecek biri varsa benim için harika olur.
EASTERGAMERS TV-X oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4090 ekran kartı ve INTEL Core i9-13900K işlemci ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Bu sistem mayısta 90 bin civarıydı şuan 125 bin olmuş.