13900k için sıvı soğutma ve kasa önerisi

Merhaba, parça parça bilgisayarı birçok siteden topladım fakat kasa ve sıvı soğutma konusunda takılı kaldım bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Donanımlarım şu şekilde;
Aşağıda yazmış olduğum kasa ve sıvı soğutma diğer parçalar için uygun mudur ve daha uygun fiyatlı önerileriniz varsa yazın.
KASA : MSI MEG PROSPECT 700R
SIVI SOĞUTMA 1 : MSI MAG CoreLiquid 360R V2
SIVI SOĞUTMA 2 : MSI MAG CoreLiquid C360 ARGB
SIVI SOĞUTMA 3 : Asus ROG Ryuo III 360 ARGB
Sıvı soğutma 3 biraz pahalı ilk tercihim buydu fakat ilk ikisi uygunsa ya da öneriniz varsa yorumlarda belirtin.

Eki Görüntüle 1831255

Gigabyte Aorus C500 öneririm kanka. Geçen ay 4070 Ti Ryzen 7800x3Dli sistem kurdum. Bu kasayı tercih ettim hem mesh hem de çok şık ayrıca Type-C portları var. Sıvı soğutma ve kablo düzenleme için bayağı büyük bir alanı da var. MSI'ın şişirme fiyat kasasını alacağına bunu tercih etmen daha mantıklı olur bence.

Intel olduğuna mı yanim, anakarta mı yanim, PSU'ya verilen paraya mı yanim?

Bu kadar paran varsa, özel kasa toplayan youtuberlar filan var, custom yapıyor hatta herşeyi optimum edip veriyor sana. Kasma kendin bu kadar bence, çünki belli bir bilgi eksikliği var, net.
Bilgi eksikliği olduğu çok belli zaten herşeyin en pahalısı en iyisidir kafasında bit arkadaş olduğu çok belli oluyor troll bence konu

Bilgi eksikliği olduğu çok belli zaten her şeyin en pahalısı en iyisidir kafasında bit arkadaş olduğu çok belli oluyor troll bence konu.

Konu kesinlikle troll değil ve parçaları bir arkadaşımın yardımıyla yeniledim ve sipariş verdim. Donanım hakkında çok bilgim olmadığı için uygun olarak gördüğüm parçaları ekledim fakat uygun değillermiş.

Aldığım ürünler bu şekilde uygun oldukları söylendi en kötü ürünler geldiğinde iade edeceğim.

Dosya Ekleri

• fafafaf.png
    fafafaf.png
    59,1 KB · Görüntüleme: 32
  • fafa2.png
    fafa2.png
    58,5 KB · Görüntüleme: 37
Konu kesinlikle troll değil ve parçaları bir arkadaşımın yardımıyla yeniledim ve sipariş verdim. Donanım hakkında çok bilgim olmadığı için uygun olarak gördüğüm parçaları ekledim fakat uygun değillermiş.

Aldığım ürünler bu şekilde uygun oldukları söylendi en kötü ürünler geldiğinde iade edeceğim.
Güç kaynağı ve sıvı soğutucu harici gayet uyumlu güzel sistem hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı