1399 Virus ile gerçek zamanlı koruma testi

Çok sağ ol sonuçları bekliyorum. Veri tabanlarını güncellemişsindir umarım.

Çok sağ ol sonuçları bekliyorum. Veri tabanlarını güncellemişsindir umarım.
Guncelledim be hocam guncellemeyecek tip var mi bende?

Arkadaslar AVG Ilk testte 8, 2. testte 9, 3. testte yani bu testte 10 birakti.

K12 Insight yazan islem virus bu arada, yeniden baslatip MBAM ile taratip sonuclari aticam.

Ben anlamadim nasil her seferinde kacirdigi virus sayisi artiyo?

MalwareBytes sadece indirdigim Process Hacker'i buldu onun haricinde virus bulamadi.

Son düzenleme:
Bende onu anlayamadim. Farklı virüsler mi kullanıyorsunuz? Bu arada tam tarama yapıp sonrasında görev yöneticisine bakar misiniz?

O zaman aslında demek ki virüsü siliyor ama alarm vermiyor. Yani AVG bu testte hiç virüs kaçırmadı. İsterseniz AVG ile de yapın.

Ya anlamadım K12 insight gitti mi? AVG ile derin tarama yapın bir.

Büyük ihtimalle virüsü kaçırdıktan sonra siliyor hocam.

Bende onu anlayamadim. Farklı virüsler mi kullanıyorsunuz? Bu arada tam tarama yapıp sonrasında görev yöneticisine bakar misiniz?
Hayir.

Ya anlamadım K12 insight gitti mi? AVG ile derin tarama yapın bir.
Yeniden baslattigimda gitti ama alarm vermedi AVG.

Büyük ihtimalle virüsü kaçırdıktan sonra siliyor hocam.
Alarm vermesi lazim.

O zaman aslında demek ki virüsü siliyor ama alarm vermiyor. Yani AVG bu testte hiç virüs kaçırmadı. İsterseniz AVG ile de yapın.
MBAM'da bulamamis olabilir, AVG ile deep scan yapip silecegim sanal makineyi.

Hayir.

Yeniden baslattigimda gitti ama alarm vermedi AVG.

Alarm vermesi lazim.

MBAM'da bulamamis olabilir, AVG ile Deep scan yapip silecegim sanal makineyi.

Bence de bu arada büyük ihtimalle AVG alarm verdi ama fark etmediniz, yoksa nasıl gidecek hocam. Belki de disinfection etmesi için yeniden başlatması gerekiyordu ama en azından Kaspersky gibi bilgisayarı çöplüğe çevirmedi ve görünüşe göre sistemde hiç virüs yok bence AVG bu testte hiç virüs kaçırmadı.

bence AVG bu testte hiç virüs kaçırmadı.
Imkansiz, AVG'nin Comodo'ya donusmesi gerek, yuksek ihtimalle bazilari phising virusuydu sisteme pek bulasmayan virusler. Yeni malware samples bulacagiz arkadasimla 6 ay icinde, sonuclar daha net olur o zaman.

Ya da sistemde acik birakiyo sadece bence bazi virusler.

Hocam davranış kalkanı ile silmiş olabilir hayır MBAM algılamıyorsa bırakması imkansıza yakın benim gözümde. İşlemlere bakın zararlı varsa söylersiniz bir deep scan yaparsınız AVG'den. Hayır bazılarında tehdit engellendi bazılarında tehdit silindi yazıyor programda. Agresif moddaydı değil mi hocam AVG?

Deep scan'da da bi sey cikmadi. O zaman aktif virus yok.

Gorev yoneticisinden de baktigimda supheli bi sey yok.

Bu arada Kaspersky'a biraz elestiri yapmak istiyorum;

Arkadas 2024 yilinda halen daha 2015-2016 virus temizleme yontemlerini kullanmak nedir? Halen daha restart istiyor aktif bile olmayan virusler icin, bir de restart attigimda hepsi silinse keske, sadece restart istedigi virusu siliyor sonra bir daha restart istiyor baska virus icin. Yavas olmasi da cabasi.

Tabii ki.

Harbiden hocam, bu testten sonra Kaspersky'ın benim gözümde yeri kalmadı AVG daha iyi Kaspersky'dan Kaspersky direkt mining virüsünün kaynağını bulamadığından virüs sürekli kendini kopyalayıp durdu o da silemedi hayır bari kopyaladıklarını silse yine iyi onları da silemiyor.

İlla restart atmanıza gerek yok. Yeniden başlatmadan da silebilirsiniz problem olmaz. Yine de yeniden başlatma gerekiyor ise bunu size bildiriyor "nesne yeniden başlatmada silinecek" diye. Ek olarak ayarlardan gelişmiş temizleme özelliğini devre dışı bırakabiliyorsunuz.

Kaspersky direkt mining virüsünün kaynağını bulamadığından virüs sürekli kendini kopyalayıp durdu o da silemedi hayır bari kopyaladıklarını silse yine iyi onları da silemiyor.
Kaspersky test edildiği zaman sistemde aktif zararlı yoktu virüs kendini nasıl kopyalasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…