1399 Virus ile gerçek zamanlı koruma testi

E oyle olsa AVG de yavas calisirdi hocam sanal makineye bir de 6 tane cekirdek ve 6 GB RAM verdim cok dusuk degil ki?
Hayır sizlik bir durum değil bu. Bazı AV'ler çok yaygın olmasa da nihai hızında çalışmayabiliyor sanal makinede. Evet kaspersky'ın kaçırdığı zararlılar var ama önümüzdeki süreçte bu sorunların üstesinden geleceğininden eminim.

Valla hocam param olmadigi zaman ya AVG Ya Comodo ya da Bitdefender kurarim. Para oldugu zaman yine Norton
Aman Comodo kurmayın hocam sürekli false positive algılıyor kafayı yersiniz, Bitdefender da çok kaynak tüketiyor ve silince kalıntı bırakabiliyor.

Kaspersky veri tabanlarını AVG kadar hızlı güncellemiyor hocam, sezgisel korumalarına güveniyorlar sanırım.

Kaspersky veri tabanlarını AVG kadar hızlı güncellemiyor hocam, sezgisel korumalarına güveniyorlar sanırım.
AVG günde kaç kez database update alıyor bilginiz var mı?

Yok be hocam Kaspersky'i bende kullaniyordum bir kere Metin2 Clientini virus algilamisti Restart istedi attim attim silemediydi 2019-2020'de falan, ve olabilir belki 2025'de falan Norton'u da gecer ne olacagi belli olmaz ama sanmiyorum.
Comodo'yu ben kararsiz kaliyom arada, muhtemelen kurmam ama belki iyi zamanima denk gelir ugrasacagim zamana o zaman kurarim. 2. dediginizi her AV yapiyor.

@Dexter_Morgan31 Kaspersky'ın daha önce az görülmüş tehditlere karşı koruması rakiplerine göre çok daha iyi. Bitdefender'da aynı şekilde. Veritabanına yorum yapmayacağım ama dinamik tespiti çok başarılıdır.

Yıllardır ATP testinde istikrarını bozmamış bir AV.

Ya hocam ben dedigim gibi o tarz sitelere hic guvenmiyorum hic bir zaman da referans olarak almayacagim, Madem oyle neden bu kadar acemi bir testte bile ciddi sekilde virus kacirdi? Cok rahat sekilde engellemesi lazimdi dedikleri kadar iyiyse, bu sitelerden 2016-2017 gibi suphelenmeye baslamistim zaten.

Test yöntemleri daha farklı.

@Dutchman bu konuda bunla alakalı bilgi vermişti sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…