1399 Virus ile gerçek zamanlı koruma testi

Bu tür virüs ev kullanıcıları için kullanılan sürümde kullanılması bence hata bu tür bir virüs zaten sizi hedef alacağını sanmıyorum genelde şirket ve büyük veri sızdırmak için kullanılacağını düşünüyorum. Eğer ki öyle bir şüpheniz varsa Kaspersky endpoint Security (benim de aktif olarak kullandığım) hayli hayli yetecektir.

Not: Ekleme yapayım videodaki Kaspersky sürümü Free sürümdür bence (kesin değil ama!) bu tür virüsü Kaspersky Plus ve Premium durduracağını düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_15.png
    118,8 KB · Görüntüleme: 22
@Turkıye anlasması Free sürümde Intrusion Prevention sistemleri bulunmadığı için virüs sisteme sızmış olabilir. Çünkü bildiğiniz gibi bu sistem ek bir çok güçlü katmandır ve işletim sistemi güvenliği için kritik öneme sahiptir.

Hocam bu test gecerliligini yitirmis bi test zaten 1 yil olmus ama isterseniz ransomware testimize bakabilirsiniz. Ayriyetten endpoint'in arayuzu daha iyimis bence home surumune de getirebilirlermis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…