13K-14K arası laptop tavsiyesi

Bütçe
13-14k
Fenix 10TN - 144 olarak seçimim yaptım teşekkürler fakat bu pc yi özelliştirme gibi bir durumum var hala elimde +900 tl var bi tercihiniz var mı ? mesela 1 tb lik 2. port ?
Crucial markasının 1TB SSD'sini seçin kesinlikle. Başka yapabileceğim pek bir tavsiye yok. +400 TL daha ekleyip istiyorsanız 1 TB HDD takabilirsiniz.
 
teşekkürler ,iyi forumlar
Bu arada demek istediğim, birinci SSD'deki Netac markası yerine Crucial 1 TB seçin. İsterseniz de ikinci seçeneğe 1 TB HDD ekleyebilirsiniz. Yanlış anlaşılma olmasın şimdi.
Bu fiyata Fenix Monster Casper gibi markalar almak hiç mantıklı değil.
İlk olarak markası fenix değil, modeli fenix. Bu adamların bilgisayarından kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım. RTX 2060 almak yerine 2070 almak daha mantıklı olabilir ömür açısından. Evet piyasada yeni olabilirler, evet HP gibi ASUS gibi üne sahip olmayabilirler ama tam bir f/p ürünü. Sorun çıkartacağını sanmıyorum.
Bu arada benim attığım şirket, laptopu yaparken MSI ile ortak çalışıyormuş ve MSI GL65 Leopard ile tasarım olarak aynı laptopmuş. Bunu da yeni öğrendim, ekleyeyim dedim.
@Yhorock son kez bir şey daha söylemek istiyorum. Bu bilgisayarı alırken RAM'i 8 GB yapıp 2 tane koyun. Dual Channel olması emin olun çok büyük bir avantaj olacak.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı