13T Pro mu 13 Ultra mı?

exsoso10

Hectopat
Katılım
28 Eylül 2018
Mesajlar
405
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Kamera açısından çok büyük fark var mı arkadaşlar? Ücret anlamında biraz fark var sizce o farkı vermeye değer mi? Hangi telefonu önerirsiniz?
 
Kamera bakımından paket olarak bayağı var var, 13T Pro’nun main sensörü kendi öznelinde iyi fakat telephotosu ve ultra geniş açı sensörü vasatın altında. 13 Ultra, 1” main sensörü ve sadece IMX858’den oluşan arka kamera paketi ile bariz bir şekilde daha iyi bir deneyim yaşatacaktır.

Bütçeniz nedir?
 
Kamera bakımından paket olarak bayağı var var, 13t Pro'nun main sensörü kendi öznelinde iyi fakat telephotosu ve Ultra geniş açı sensörü vasatın altında. 13 Ultra, 1” main sensörü ve sadece ımx858'den oluşan arka kamera paketi ile bariz bir şekilde daha iyi bir deneyim yaşatacaktır.

Bütçeniz nedir?

iPhone hariç diğerleri alabilecek bütçem var aslında.
 
13T ve 13T proyu elime alıp inceleme fırsatım oldu. Zaten mağazaya 13T alma düşüncesi ile gitmiştim.
Öncelikle telefonu elime aldığımda kesinlikle bir amiral gemisi telefonu hissiyatı oluşturmadı. Yan kasa metali pürüzlü metal. Arka cam parlak ve kaygan. Dizayn çok itici geldi. Kameraya baktığımda arka kamera sensörü güzel yazılımı çöp. Ön selfie kamerası kötü.
Kısacası Mi13T almaya gittiğim mağazadan S23+ alarak çıktım. Samsung S23 serisini çok güzel yapmış. Sizin yerinize olsam bir tekno markete gidip cihazları incelerdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı