14.000 (14K) sistem toplama

Adam 14K tl'lik sistem toplayacakmış beyler ona göre tavsiye verin. K'sını sevdiğiminin...

Adam sadece konu açmış gitmiş aranızda niye tartışıyorsunuz ki ? Cevap bile vermemiş kendileri. Sistem toplayıp cevap verenlerin hayali gücü çok geniş bence.

Ahahahha ne güldürdün be.

x99 ile z170 karar ver kardeş.

Eki Görüntüle 124493

Sistemde hiç bir sorun yoktur bunu al. GTA 9'u Ultra'da 12K'da rahat rahat oynarsın.
Kesinlikle
İyi ki açmışsınız konuyu, moralim bozuktu güldüm baya bi.

Burdan da anlaşılacağı üzere ne kadar gereksiz bir yorum olduğunu anlayabiliriz (Sistemi toplayan arkadaşa diyorum)

Hocam o gün tam tamına 13 tane sistem topladım önerilere paylaştım gecenin bilmem kaçı gözümden kaçmış çok mu ? Ayrıca hala söylüyorum sizin sistem aşırı gereksiz masraf. 2 Sene sonra yeni sistemler çıkınca pişman olursunuz.

Bizde sistemi alırken araştırma yaptık tabiki. Bir parça kaç sene idare ederden tut ne kadar elektrik yere kadar hesap yaptık. Böyle önyargılı konuşman seni nirvanaya ulaştırmıyor. Madem o gün o kadar sistem topladın 1 tanesini es geç millete yanlış bilgi vermeden. Biraz sağduyulu olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…