matrokor
Hectopat
Darboğaz yapmaz mı bu ekran kartıRTX 2060.
Darboğaz yapmaz mı bu ekran kartıRTX 2060.
Darboğaz yapmaz mı bu ekran kartı.
rtx 4060 ti ekran kartı almak istesem peki işlemcimi en düşük ne yapmalıyım AM4 soketUcu ucuna besler.
RTX 4060 Ti ekran kartı almak istesem peki işlemcimi en düşük ne yapmalıyım AM4 soket.
alırsam direkt sistemime takabiliyorum bunu değil mi çok anlamıyorum sistemlerdenRyzen 5 5600 yapmalısınız.
alırsam direkt sistemime takabiliyorum bunu değil mi çok anlamıyorum sistemlerden
Ben teknolojide 2. el riskini hiç sevmiyorum rtx 4060 ekran kartı için işlemci alacağım sanırım en düşük alabileceğim am4 soket işemciyi arıyorum şuan@matrokor çıkabilirsiniz ama işlemci zaten eski kapasitesi de belli. Bu dönemde sıfır alınabilecek en düşük kart RTX 4060 ki o kartta bu işlemciniz ile fazlacs darboğaz yapar. Bana kalırsa ikinci ele yönelmeniz daha mantıklı olur. RTX 2060, RX 5600XT, GTX 1070Ti herhalde maksimum kartlar olur.
ilginiz için çok teşekkür ediyorum bunu kesinlikle araştırıcam@matrokor ufak bir BIOS update lazım sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.