14.000 TL kask önerisi

Sbk'da LS2 kullanan yariscilar var. Herkesin kafasinda insaat baretinden bozma LS2'ler var diye markanin komple kotu oldugu anlamina gelmez. Iyi modelleri var, bunu belirteyim. Benim demek istedigim kafeye, bara oturup 14bin liralik kaskini sergileyerek poz kesip. Sonra paran kalmadigi icin tisortle veya eksik\ucuz ekipmanla motora binersen. Kazadan sonra o 4000TL'lik kaski alsaydim da elime bir eldiven, ayagima bir bot alsaydim diye dizlerini doversin. 70'le kaza atlattim kafamda AGV K1 dizimde dizlik ustumde dainese ceket vardi. Ama eldivenim eksik oldugu icin 41 tane dikis var elimde, araba cami elime patladigi icin. 3 ay fizik tedavi gordum. Tam olarak bundan bahsediyorum. Yoksa 14 bin liralik kaskin kimseye zarari yok.

Öncelikle geçmiş olsun. Arkadaşın böyle bir derdinin olduğunu zannetmiyorum kafede kaskımı sergileyeyim gibi. Zaten üsttede diğer ekipmanlarım tam kaska ihtiyacım var denilmiş. Tekrar söylüyorum marka değil model yorumu yapmak gerek markaya herhangi bir laf söylemedim.
 
SBK'da LS2 kullanan yariscilar var. Herkesin kafasinda insaat baretinden bozma LS2'ler var diye markanin komple kotu oldugu anlamina gelmez.
Kimse size LS2 kötü demedi bu konuda. SBK'deki kullanılan LS2'ler ile sizin öneride bulunduğunuz LS2'ler aynı kasklar değil. Kendinizle çelişiyorsunuz.

Ekipman almayı düşünüp buna 14 bin lira bütçe ayırmayı akıl edebilecek birisinin derdi kaskı sergilemek değildir diye düşünüyorum. Öyle olsaydı gider 2500 liraya renkli renkli MT alır geçerdi.
 
Siz 250SR'ın kabiliyetlerinden pek haberdar değilsiniz sanırım. Güvenlik sizin için 14 bin liralık bir öneme sahip olmayabilir fakat başkalarına "O motor için 14 bin liralık kask fazla." demeniz büyük bir yanlış.

Yazdiklarimi ya okumuyor ya da anlamak istemiyorsunuz. Eger 14 bin liralik bir kask alacaksan, 300 liralik bir eldiven, 3 bin liralik fason ceket giyme ben bundan bahsediyorum. Bu bilinci aktarmaya calistim. 14000 liralik kask icin hala LS2'nin baska bir modelini oneren arkadasimizin da bu konuda cok bilincli oldugunu dusunmuyorum. Umarim beni yaniltiyordur. 250SR'in nasıl bir motor oldugunu biliyorum. Kullanma firsatim cokca oldu. Kaldi ki trafikte hangi motosiklete bindiginizin de pek bir onemi yok. Siz kaza yapmasaniz bile kaza size gelebilir.
 
Kaldi ki trafikte hangi motosiklete bindiginizin de pek bir onemi yok. Siz kaza yapmasaniz bile kaza size gelebilir.
Çok doğru söylediniz. %100 katılıyorum fakat konu sahibi zaten diğer ekipmanlarının mevcut olduğunu söyledi. Nereden biliyoruz diğer ekipmanlarının 300 liralık eldivenler, 3 bin liralık sahte montlardan oluştuğunu?
 
Çok doğru söylediniz. %100 katılıyorum fakat konu sahibi zaten diğer ekipmanlarının mevcut olduğunu söyledi. Nereden biliyoruz diğer ekipmanlarının 300 liralık eldivenler, 3 bin liralık sahte montlardan oluştuğunu?

Konuyu acan arkadasin mesajda yazdigindan yola ciktim. LS2 Challender o bütçe icin kotu bir model cunku, ekipmanlar konusunda tecrubesiz oldugunu cikariyorum. Fazlaca yanlış anlasildim, kusuruma bakmayin. Konu sahibi arkadasta umarim yazdiklarimizi okumustur. İyi Sosyaller, iyi surusler.
 
  • AGV, X-Lite, Nolan, Grex, n-com, Shoi, Bell, Arai, Caberg, HJC, Marushin ve Shark'ın tümü yüksek kaliteli kasklar sunuyor. Özellikle AliExpress'ten çok sayıda sahte ürün bulunduğundan, çevrimiçi satın alırken dikkatli olmak önemlidir.
  • Bütçenizi biraz artırabiliyorsanız LS2 Stream Evo iyi bir seçimdir.
  • Bell ayrıca kaliteli kasklar da sunuyor.
Umarım bu yardımcı olur
aga bizim arkadaş 14.000 TL civarı fiyatlarda olan AGV kasklar sahte diyor. En ucuzu 40-50k dan başlıyormuş orijinallerin fiyatları, normalde ben de AGV düşünüyorum 14 civarına da öyle söyleyince vazgeçtim
 

Geri
Yukarı