14.000 TL Monitör Önerisi

Bu model son zamanlarda 7000+ TL civarına çıktı fakat 6000 TL bandında yakalayabilirseniz tavsiye ederim o fiyat bandında çok mantıklı kalıyor rakiplerine göre. Kafanıza takılan herhangi bir şey varsa sormaktan çekinmeyin monitörü almadan önce ya da aldıktan sonra ayarlar konusunda yardım edebilirim.

Son olarak ASUS'un ismi çok benzer bir modeli daha var o yüzden isimlendirmeye dikkat edin. VG258QM TN panel, VG259QM ise IPS.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,703771910.html 6300 liraya var şu an ki o bantta alınabilecek en mantıklı seçenek bu bunun altındakiler ya gamepower, everest ya da kavisli. Düz panel vaz geçilmezim bu fiyatlarda kalırsa 1 hafta sonra alacağım

Şimdi bu konuda net bir istek veya öneri yok görebildiğim kadarıyla. 14K monitör piyasası için iyi bir bütçe. Fakat bu bütçeye 1080p monitör bakmışsınız. 3060 Ti GPU 2K monitör için uygundur. Ağırlıklı FPS oynadığınız için 1080p bakıyorsunuz. Haklısınız.
O zaman bütçeyi düşürüp daha uygun monitör bakın. 360Hz monitöre o paralar değmez.
Zaten işin gücün FPS oyunuysa BenQ alırsın. Alternatif bakmaya bile gerek yok.
Günlük kullanıcı olacaksan 2K LG bakmışsın. Önerimdir. Beğenirim. Fakat bu paralara 4K monitör var.

Şimdi bu konuda net bir istek veya öneri yok görebildiğim kadarıyla. 14K monitör piyasası için iyi bir bütçe. Fakat bu bütçeye 1080p monitör bakmışsınız. 3060 Ti GPU 2K monitör için uygundur. Ağırlıklı FPS oynadığınız için 1080p bakıyorsunuz. Haklısınız.
O zaman bütçeyi düşürüp daha uygun monitör bakın. 360Hz monitöre o paralar değmez.
Zaten işin gücün FPS oyunuysa BenQ alırsın. Alternatif bakmaya bile gerek yok.
Günlük kullanıcı olacaksan 2K LG bakmışsın. Önerimdir. Beğenirim. Fakat bu paralara 4K monitör var.
Alienware 24.5" AW2521HFA 240Hz 1ms

Alienware 24.5" AW2521HFLA 240Hz 1ms

HFLA olanı almaya karar verdim, fark var mı HFA ile arasında? Değer mi? Akşam indirimi bekleyip girmezse alıyorum birisini.

Alienware 24.5" AW2521HFA 240Hz 1ms

Alienware 24.5" AW2521HFLA 240Hz 1ms

HFLA olanı almaya karar verdim, fark var mı HFA ile arasında? Değer mi? Akşam indirimi bekleyip girmezse alıyorum birisini.

Hiçbir farkları yok. Dell Alienware 25 AW2521HFA - Dell Alienware 25 AW2521HFLA Karşılaştırması - Epey

İyi monitördür. Şu fiyatlara zaten sayılı ürün kaldı adam gibi. Fakat yukarıda arkadaş Dell monitör önermiş. Bu arada F/P üründür. Bir alt modelinin stoku taze bitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı