14.000 TL'ye hangi sistem daha iyi?

bkzgr

Kilopat
Daha fazla  

Yukarıdaki üç hazır sistem arasında kararsız kaldım. AMD'nin ciddi driver sorunları olduğunu biliyorum ama FPS testlerinde RX6600, RTX3050'den daha önde. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

Son düzenleme:

Yukarıdaki iki hazır sistem arasında kararsız kaldım. AMD'nin ciddi driver sorunları olduğunu biliyorum ama FPS testlerinde RX6600, RTX3050'den daha önde. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?
Vatandaki Rampage PSU aman hocam

500 TL daha ucuz.
Bu yeni yayınlanmış sanırım geçen gün en düşük fiyattan itibaren sıralamıştım ve görememiştim bunu. Listeme ekledim.

AMDnin driver sorunlarıyla ilgili olarak bu kadar üstüme gelmenize gerek yok, biraz sakin olalım. Şuanda AMD'nin bir APU işlemcisini kullanıyorum ve ara sıra kendi kendine siyah ekran verip sürücü zaman aşımına uğradı şeklinde uyarı alıyorum. Bunun yanında daha önce RX6600 XT kullanan birisinden AMD'nin driver sorunlarının olduğunu ve video çekerken vs. sıkıntı yarattığını duymuştum, konunun AMD iyimi kötümü tartışmasına dönmesini istemem. Sadece sistemlerle ilgili olarak fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Driver konusunda haksız değilsiniz, geçmişte AMD sürücüleri yüzünden bol bol sorun yaşadım. Şu anda RX 6600 kullanıyorum, henüz bir sorun yaşamadım sürücü yönünden.

Hâlâ %100 güven vermiyor AMD sürücüleri ama bu fiyat aralığında daha iyi PC alamazsınız. RX 6600 sistemler gerçekten F/P olarak bayağı iyi. Şu dönemde 13 bin liraya böyle sistem alabilmek gayet iyi.

Şahsen RX 6600 yerine 3050'ye düşmezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı