14.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Leonarda

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, maksimum 14.000 TL bandında bir hazır sistem arıyorum. Taksitli ve faizsiz olması benim için en büyük iki kriter. Oynayacağım oyunlar, güncel oyunlar olacak, FIFA 22-23 vs. oyunlarda kasma donma yaşamadan rahatça oynayabileceğim sistemler arıyorum. Ben Vatan Bilgisayar'dan hızlıca siparişi verip gidip almak için birkaç tane sistem buldum, hangileri beni götürür?

Dostum ben sadece şunu bilir, şunu söylerim: Yaklaşık 13 yıldır AMD ekran kartı kullanıyorum ama hiçbir zaman memnun kalmadım. He ilk 1 yıl içinde çok memnun kaldım, hiç problem yaşatmadılar ama NVIDIA nedense Mercedes gibi. Ne ararsan var. AMD de BMW gibi, hani alacaksın yanlayacaksın bozuldu mu satacaksın gibi bir şey. Alacaksan NVIDIA ekran kartı al, bir kez bin. Tamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum yazdığımı tam okumamışsın galiba, faizsiz bir şekilde satın alacağım.

Dostum ben sadece şunu bilir, şunu söylerim: Yaklaşık 13 yıldır AMD ekran kartı kullanıyorum ama hiçbir zaman memnun kalmadım. He ilk 1 yıl içinde çok memnun kaldım, hiç problem yaşatmadılar ama NVIDIA nedense Mercedes gibi. Ne ararsan var. AMD de BMW gibi, hani alacaksın yanlayacaksın bozuldu mu satacaksın gibi bir şey. Alacaksan NVIDIA ekran kartı al, bir kez bin. Tamam.
RX 6600 mü RTX 2060 mı?

Dostum ben sadece şunu bilir şunu söylerim yaklaşık 13 yıldır AMD ekran kartı kullanıyorum ama hiçbir zaman memnun kalmadım he ilk 1 yıl içinde çok memnun kaldım hiç problem yaşatmadılar ama NVIDIA nedense Mercedes gibi ne ararsan var AMD de BMW gibi hani alıcan yanlıcan bozuldu mu satıcan gibi bir şey alacaksan NVIDIA ekran kartı al bir kez bin tamam.

500 serisini kullananlar boş konuşmuş gene. Al bakayım 6000 serisini canavar canavar. İlk günkü gibi kullanıyorum hiçbir sıkıntı görmedim 6700XT de.

Dostum yazdığımı tam okumamışsın galiba, faizsiz bir şekilde satın alacağım.

RX 6600 mü RTX 2060 mı?
6600 Kullandım ki ev arkadaşım hala kullanıyor satmaya çalışıyor 1 aydır 3060'a geçmek için benim şahsi önerim belki kızan arkadaşlar olur ama 2060 almanı tavsiye ederim. İlerleyen zamanlarda sistemi satmak istediğinde pazarlama kısmıda daha rahat oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı